Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Chrysler Town & Country

The Chrysler Town & Country er en minivan med Chrysler stil. Enten du bruker Town & Country å bare kjøre selv rundt i byen eller om du er hauling alle barna til en ball spill, vil du at lufttrykket skal være riktig for sikkerheten til alle på veien. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk dekkene når de ikke lenger er varm fra dykking. Det vil si at kjøretøyet har kjørt mindre enn en kilometer i de siste timer. Forstå at hver økning på 10 grader i temperatur utenfor høyninger trenger for en høyere dekktrykk ved en psi.
2

Fjern skrukorker fra ventilen stammer av dekkene du skal sjekke. Til vanlig sjekk, sørg for å gjøre alle fire dekkene samtidig. Plasser caps i lommen eller et annet trygt sted før du har fullført sjekken. Chrysler anbefaler at du holder dekkene på din Town & Country på 28-36 psi, avhengig av hvor mye vekt du bærer i minivan din.
3

Finn den lille tappen i midten av ventilspindelen. Ved å påse at indikatoren staven er helt inn i den andre enden av måleren, trykk på den andre enden av måleren fast og raskt mot ventilstammen. Hvis du hører en hvesende lyd, betyr dette at luften slipper ut, og du må bruke mer press til måleren. Med praksis, bør du være i stand til å gjøre dette i en rask bevegelse.
4

Fjern måle og kontrollere lesing på indikatoren pinne som vil komme fram. Det siste nummeret vises på pinnen er den nåværende trykket på luften i dekket ditt.
5

Legg luft hvis lav. Prøv å ikke overskride den anbefalte psi for din Town & Country, med mindre du vil bli hauling en ekstremt tung belastning. Ikke glem å erstatte alle caps og sette dekk måle unna.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100861.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold