Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan kjøpe Blizzak dekk Online

Når veiene er glatt og kjøreforholdene ikke er i din favør , kan livet bli satt i fare . Det er derfor det er lurt å kjøpe Blizzak dekk for bilen din hvis du har problemer i vinterkjøring. Bridgestone skryter av at deres Blizzak dekk er det beste vinter -og vinterdekk på markedet, og dekkene vil vare minst 12.000 til 15.000 miles i løpet av vintersesongen . Instruksjoner
Hvordan kjøpe Blizzak Dekk Online
en

Gå til Tire Rack hjemmeside ( se Ressurser) . Velg merke og år av bilen fra drop -down menyen til høyre. Velg modell av bilen din når valget er gitt . Den Tire Rack tilbyr de mest prisgunstige avtaler for Blizzak dekk på nettet.
2

Ta dekk - avgjørelse guide når neste skjermbilde belastninger. Svar serien av "ja" eller "nei" spørsmål for å avgjøre om du virkelig trenger Blizzak dekk . Husk Blizzak dekk er først og fremst brukes om vinteren --- de er et vinterdekk .
3

Klikk på "Browse Alle Dekk Dette Size " funnet i den samme menyen . Bla for Blizzak dekk du ønsker for bilen din og klikk " Sjekk ut ".
4

Velg hvilken type frakt metode du vil bruke, og klikk på " Gå til kassen ". Skriv inn din betalingsmetode og klikk " Bekreft bestilling ".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101030.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold