Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan å sammenligne priser på dekk

Tire handle ikke kan være morsomt, men det trenger ikke å være vanskelig. Bevæpnet med en grunnleggende kunnskap om dekk konstruksjon og størrelse dekk som trengs for bilen din, vil du kunne sammenligne dekkpriser med selvtillit. Instruksjoner
en

Skriv ned dekkdimensjon for kjøretøyet. Dette er preget på siden av dekket. For eksempel er en vanlig 195/75R-14 dekkdimensjon. De 195 måler bredden på dekkets slitebane, refererer 75 til høyden av dekket fra felgen til kanten av slitebanen og den 14 er måling, i inches, av hjulets diameter for kjøretøyet. R er rett og slett brukt for å betegne en radial dekk.
2

Når du shopper for dekk, alltid få et pristilbud for samme størrelse dekk slik at du kan foreta en gyldig sammenligning.

3

Nesten alle dekk som selges for privat bruk er utformet som "all slags vær" dekk. Med mindre du bor i et område som krever vinterdekk i visse måneder eller bor i et område hvor vintrene er spesielt brutal, vil all slags vær dekk sannsynlig tjene deg godt. Høy ytelse dekk som er utformet for sportsbiler er bygget for fart og manøvrerbarhet.
4

Kontroller kjørelengde garanti på dekk og skriver at informasjonen ned ved siden av prisen. Et dekk med en 50.000 kilometer garanti kommer til å koste mer enn et dekk garantert for 40.000 miles. For gyldige prissammenligninger, se på dekk med lignende garantier. Hvis du ikke kommer til å holde bilen i ytterligere 50.000 miles, kan du ikke ønsker å prise kostnadene for dekk garantert for at kjørelengde. I stedet sammenligne prisen på dekkene garantert for om hvor lang tid du ønsker å kjøre bilen. På den måten vil du få pengene dine er verdt ut av dekkene og har fortsatt anstendig tråkker på dem når du selge eller bytte bilen.
5

Skriv ned bygging kvaliteter dekkene du sammenligner . To stål belter er sterkere og dyrere enn en enkelt-belte dekk.
6

Vurdere driftskostnadene av dekket ved å dele prisen i antall miles på garantien. En $ 150 dekk garantert for 50.000 miles koster 3 øre per mil over dekkets levetid. Samme størrelse dekk priset til $ 120 for de samme garantier koster 2,4 cent per kilometer.
7

Innse at premium dekk kan levere større drivstoff-effektivitet på lang sikt, så hvis du har tenkt å holde bilen for livet av dekkene, kan du få bedre utbytte av dekkene skåret på bedre drivstofføkonomi, selv om de kan være dyrere i utgangspunktet enn en sammenlignbar sett med dekk. For eksempel, hvis drivstoffbesparelse på en bedre karakter $ 150 dekk funker til $ 600 over 50.000 miles, så sett av fire dekk betaler for seg selv. Husk at du må kjøre bilen for livet av dekkene å utlede denne besparelsen.
P Hvis du har tenkt å holde bilen for bare en annen 25.000 miles, vil du ikke innse samme nivå av besparelser på en 50 000-mile dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101031.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold