Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan diagnostisere dekkstøy Issues

Når dekkene begynner å lage lyder, kan det bety en rekke forskjellige ting. Det beste du kan gjøre når du begynner å høre lyder er å stoppe bilen og se på dekket ditt er skadet. Instruksjoner
en

Inspiser dekk. Se etter eventuelle bobler eller knuter på siden av dekket. Se etter eventuelle skader på slitebanen. En boble eller knute kan bety at du treffer en fortauskant, jettegryte eller et annet objekt på veien. Bobler og knuter kan noen ganger bli reparert, men oftere fører til behovet for utskifting av dekket.
2

Tenk på hva du gjorde da du først merke til dekkstøy. Hvis du bare treffer en jettegryte eller en fortauskant, sjansene er du har en boble på dekk, og at den må fikses eller erstattes. Hvis du hadde nylig spunnet ut av kontroll eller måtte gjøre en tvungen sving raskt, har du kanskje en justering problem og støy er kanskje ikke et dekk problem i det hele tatt.
3

Lytt til støyen mens du kjører. Hvis det er en gjentatt dunk på jevne mellomrom, har du sannsynligvis har en alvorlig knute problem på dekket ditt. Ta bilen til et dekk reparasjon sted så snart som mulig. Dekk knop vises kanskje ikke alvorlig, men kan være potensielt farlig.
4

Kontroller dekkenes å sørge for at den er forsvarlig festet til bilen din. Hvis dekket vises løs i det hele tatt eller ut av sentrum, sikre og justere dekk og se om det løser problemet.
5

Se på slitebanen på dekket. Noen ganger vil du høre en lyd på et dekk hvis mønsteret er utrolig lavt. Det kan også være shredding. Hvis dekkene dine kommer fra hverandre eller har lav mønsterdybde, skifte dekk.
6

sammenligne hvordan dekket ser ut med de andre dekkene på bilen din. Det skal se omtrent det samme. Hvis det ser ut som at dekket er lite lufttrykk, fyll opp dekket med luft. Hvis det bobler i merkelige steder eller synes å har en lekkasje, får et dekk lappesaker eller ta det som skal repareres av et dekk høreapparatet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100840.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold