Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan fikse en lekker bil Tire

Mange antar at når dekkene begynner å lekke det må byttes ut, men noen lekk dekk kan fikses. Selv om flenger vil vanligvis stave døden for et dekk, kan små sår i slitebanen festes med en grunnleggende reparasjonssett. Med litt flaks, bør en god dekk patch vare livet av dekket. Du trenger
Tire reparasjonssett
skrutrekker
Hammer
filklør
saks
Vis flere instruksjoner
en

Få et dekk reparere kit som den som er knyttet til nedenfor. Fix-a-flat vil arbeide for en kortsiktig løsning, men hvis du virkelig ønsker å reparere dekk må du gjøre det på den langsomme måten.
2

Fjern dekket fra bilen din. Se lenken under for mer informasjon.
3

Squirt såpevann fra en sprayflaske over hele dekket. Snu det rundt til du finner et sted der bobler er fresende ut. Det er lekkasje. Dersom lekkasjen er i sideveggen, kaste ut i dekket. Det er ingen god måte å koble en sidevegg lekkasje og kjører på det kan føre til en utblåsning.
4 p Hvis det er noe innebygd i dekket, fjerne det. Du kan rett og slett skru en skrue, for eksempel, eller trekke ut en spiker med baksiden av en hammer. Hvis det er virkelig fast i det, kan det hende du må bruke filklør å trekke den ut.
5

Rough opp hullet. Dekk reparasjonssett vil ha en rasp verktøy, en liten rund rasp. Stikke den inn i hullet og enten rocke den frem og tilbake eller flytte den inn og ut et par ganger. Du trenger bare å grov opp hullet litt for at dette skal fungere.
6

tråden en reparasjon ledningen til treing verktøyet. Reparasjonen ledningen ser ut som et lite stykke tjæreaktig streng, og treder verktøyet er en tynn aksel med et hull i den som en treing.
7

Skyv threader helt inn i hullet, skyve reparasjon ledningen med den. Deretter snu det rundt en gang eller to. Du må kanskje virkelig presse hardt for å få det inn der.
8

Trekk threader verktøyet til den er bare satt av dekket. Klipp av reparasjon ledningen med saks. Du har nå en patch som skal holde en god stund.
9

Sett dekket tilbake på bilen og fylle den opp til riktig trykk.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100939.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold