Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan bruke en krone for å sjekke baneslitasje på et dekk

Kjøring på altfor slitte dekk er ikke bare farlig for håndtering og bremsing bilen din, kan det være symptomatisk for et større problem med lufttrykk eller hjulet justering. For å ivareta sikkerheten for bilen din, spesielt i våte eller isete forhold, bør du regelmessig sjekke mønsterdybden på dekkene dine. The Lincoln Penny Test er en enkel regel som er lett å huske og kan utføres hvor som helst. Du trenger
Dekk
Lincoln penny
Vis flere instruksjoner
en

Hold en Lincoln penny fra bunnen mellom pekefingeren og tommelen med hode og uttrykket "In God We Trust" synlig.
2

Sett krone med Lincoln hode pekte nedover i grunneste groove i dekkets slitebane. Sjekk for å se om noen del av hodet er dekket av dekket. Hvis ja, så dekkene dine har nok trå igjen å bli betraktet som sikre. Dersom ingen del av hodet er dekket eller verre - deler av bokstavene over hodet er synlig, så dekkene dine er mindre enn 1,6 mm tykk i området du testet. Kjøring med skadet dekk, spesielt under vanskelige forhold, kan i stor grad begrense håndtering og er enda ulovlig i enkelte stater.
3

Fortsett å bruke denne metoden for å sjekke ulike deler av dekket ditt. En feil justert dekk kan ofte slites ned ujevnt. Hvis du merker slitasje på kantene, kan dekkene dine for lavt lufttrykk. Hvis slitasjen er først og fremst i sentrum, kan det være over-oppblåst. Hvis slitasjen er ujevn på dekket, så det kan være et tegn på et større problem med suspensjon eller styresystemet.
4

straks erstatte noen dekk som ikke har bestått Lincoln Penny Test. Mens du er på butikken, sjekke lufttrykk og kjøretøyet justering for å maksimere levetiden på nye dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101221.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold