Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Koble en motorsykkel dekk

Hest i det kjølige fjellet eller langs varm strand på en motorsykkel er en ting av skjønnhet. Men alt som trengs er en bortkommen spiker eller stykke glass for å ta med utflukt til å stoppe opp. En flat dekk kan enten være en mindre bump i veien eller noe som bringer turen til en brå stopp. Med riktige forberedelser, kan en motorsyklist være rett tilbake på veien. Du trenger
Dekk-reparasjonssett, inkludert plug-innsetting verktøy, plugger, gummi sement, CO2-patroner og barberblad
Vis flere instruksjoner
Klargjøre dekk for reparasjon

1.

Inspiser dekk for årsaken til den flate. Avgjøre om mer enn ett objekt som forårsaker flat.
2

Fjern objektet fra dekk. Hvis det er en skrue eller har skarpe kanter, vri eller rotere objektet ut av dekket i stedet for å rykke den ut.
3

Fjern smuss eller sot fra området rundt punktering. Vask området med vann for å hindre eventuelle rester fra siver inn i punktering.
Reparere punktering
4

Skyv rasp eller plug-innsetting verktøy i og ut av punktering å fjerne noen streif rusk.
5

Påfør gummi sement til plug-innsetting verktøy og jobbe det inn i punktering. Skyv gummi sement inn i punktering og arbeide verktøyet inn og ut på samme måte som i trinn 1..
6

Påfør en liten mengde av gummi sement til dekk plugg. Sett pluggen inn i punktering med plug-innsetting verktøy til det er omtrent en halv tomme stikker utenfor dekket.
7

Fyll dekket med CO2-patroner. Fyll dekket delvis, og hell vann rundt pluggen for å se etter luftbobler. Luftbobler er en uønsket tegn på at luft fortsatt lekker fra punktering.
8

Bruke de resterende CO2 patroner, blåse opp dekket fullt ut til et punkt før det kan støtte din vekt. Ved hjelp av et barberblad, skjære av den eksponerte delen av pluggen så nær dekkets overflate som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101129.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold