Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sette Studs i Cooper Tires

Putting vinter studs i Cooper dekkene er ikke en vanskelig oppgave med riktig utstyr, men det er ganske kjedelig. Fordelen med piggdekk vinterdekk oppveier langt oppgaven selv. Det viktigste for å oppnå første er riktig størrelse stud til å passe i dekket. De fleste nye Cooper dekk som har stud hull i dem, vil fremme stud størrelsen på dekket etiketten de plasserer på slitebanen. Et annet sted å lete ville være stemplet skriften på sideveggen hvis etiketten er ikke lenger på dekket. Spikerslag brukte dekk er aldri anbefalt. Du trenger
Tire standStud pistol (pneumatisk) Air kompressor med luft hoseWD-40Tire studs av riktig sizeLong håndteres diker
Vis flere Instruksjoner
Hvordan Sett Studs i Cooper Tires

1.

Slå på luftkompressor så det vil bygge opp lufttrykk.
2

Place dekket på et dekk stativ. Du kan omgå et dekk stativ hvis du ikke har en, men det ville være lettere å stud Cooper dekk hvis det ble montert og oppblåst. Dekket stativ tilbyr et underlag bak slitebanen veggen for stud pistol å spenne mot.
3

Spray de forborede hullene i Cooper dekk med en liten mengde WD-40. Dette vil smøre hullene og gjøre det lettere for stud å trenge inn i dekkets gummi.
4

Ta ut kurven toppen av stud pistol ved å bøye låsen ledningen litt og hviler det på utgivelsen fangst og løfte det av. Dekk arbor hole av kurven og fylle den full av de riktige størrelse studs for dine Cooper dekk. Få våpenet til kurven slik at du ikke søler studs. Slipp låsen wire på kurven for å holde den på plass.
5

Fest luftslangen til stud pistol. Slå kurven (uansett) til å laste pigger inn i kammeret av stud pistol.
6

Sett tuppen av stud pistol inn i forboret hull av Cooper dekk. Trykk på avtrekkeren. Få en følelse for hvordan stud dekkene kan ta en liten bit av praksis. Du vil ha hardmetall av stud like over slitebanen på dekket. Du vil ikke ha det vinklet, og du vil ikke ha det bare delvis inn i forboret hull. Du ønsker ikke det sunket i forboret hull. Noen nestenulykker bør utbedres straks. Trekk ut stud med et par av diker og prøv igjen.
7

Arbeid deg på den ene siden av dekket på et tidspunkt for å hindre manglende pigghullene. Vend dekket over på dekket stå hvis det gjør det enklere for deg når du har fullført den ene siden. Tømme stud pistol når du er ferdig, inkludert kammeret. Du vet aldri hvem som kommer til å bruke pistolen etter deg og forskjellige størrelser studs gå inn i forskjellige størrelser dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100960.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold