Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan få Spare Tire Av en 1992 Sonoma Truck

The 1992 GMC Sonoma reservehjul er lett sett under sengen. Hvis du ønsker å bytte ut reservehjulet, kontrollere inflasjon nivå eller endre et flatt dekk, må du få reservehjul ut av mount sin. Den Sonomas fritiden dekk kupé bruker en retainer kabel for å sikre dekk. Jekken sett følger med Sonoma din inneholder verktøyet som trengs for å få reservehjul av lastebilen. Instruksjoner
en p Med motoren av, engasjere i nødbremsen. Skyv forsetet frem til å få tilgang til den bakre kabinen.
2

Søk i hjørnet av bakre kabinen å finne i oppbevaringsrommet. Drei vingemutteren på lokket for å fjerne og få tilgang til verktøy. Kammeret inneholder hjulblokker, en jack og en hjulmutternøkkel. Fjern hjulet skiftenøkkel.
3

Undersøke midten av bakre støtfanger rundt lisens plate. Se etter hullet til venstre for lisens plate. Sett meislet enden av hjulmutternøkkel inn i hullet. Trykk den godt til å koble den til reserve-dekk heise akselen.
4

Roter hjulet skiftenøkkel håndtaket mot klokken for å frigjøre reservedekket. Dekket vil sakte senke fra mount sin. Fortsett å vri til dekket berører bakken.
5

tak i metall holderen under reservedekket. Dette sikrer den ledige til kabelen. Vri holderen opp for å skyve det gjennom midten av reservedekket. Reservehjulet er nå gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101304.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold