Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan endre et flatt dekk

Hvis du kjører, kan det komme en dag når du hører et høyt smell etterfulgt av den umiskjennelige dunkende lyden av et flatt dekk. Å vite hvordan du endrer et flatt dekk vil la deg ta kontroll over situasjonen slik at du kan komme tilbake på veien på et blunk. Du trenger
hjulmutternøkkel
Jack
Reservehjul
Vis flere instruksjoner
en

trekke bilen av veien, slik at selv nok plass til å endre dekk uten å være en fare for andre biler eller å sette deg selv i fare for å bli truffet. Sett på parkeringsbremsen.
2

Fjern hjulkapselen eller hjulkapselen fra hjulet som har flatt dekk. Løsne lug nuts. Bruke hjulmutternøkkel, snu hver lug mutter mot klokken til de løsner. Ikke fjern slepe nøtter ennå.
3

Jekk opp bilen nøye. Hev jack til den berører bunnen av bilen, deretter plassere jack riktig. Fortsett å jekke opp bilen før dekket er like ved bakken.
4

Fortsett å løsne slepe nøtter og fjerne dem. Ta tak i hjulet med begge hender, en på hver side, og dra den rett av.
5

Plukk opp reservehjul og linjen hullene i sentrum med skaftene at de passer over. Skyv reservehjul over sjakter til den er på plass.
6

Sett slepe nøtter igjen og hånd stramme dem litt. Ikke helt stram ennå. Senk jekken og returnere bilen til bakken.
7

Bruke hjulmutternøkkel, helt trekke til mutrene.
8

Installer hjulkapselen eller hjulkapselen tilbake på hjulet. Place jack, hjulmutternøkkel og flat tilbake til sin rette områder etter at du har skiftet dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100814.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold