Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hva er fordelene med en Slip Clutch?

Slip clutcher er utformet slik at MC-sendinger til dels løsne når strømmen er redusert, for å unngå tap av trekkraft fra kjede-chattering, eller real-wheel hop. Disse systemene er også noen ganger referert til som "tøffel" eller "back-momentbegrenser" klør. Når du kjører en sykkel inn i et hjørne mens plutselig redusere throttle, skaper en konvensjonell eller "positive" clutch motor "back up" som turtall slippe på grunn av mekanisk friksjon. Senere har en tendens til denne tilstanden til å utvide hele drivlinjen. Derfor "tøffel" tilbyr en rekke fordeler i form av førerkomfort og generell sikkerhet. Reduksjon i over-turtall

I tilfelle av en "positiv clutch" platen er parret til motoren så lenge clutchen er i. Når henhold til strøm, er dette en fordel, siden mer kraften en motor kan bli direkte overført til bakhjulene jo bedre. Imidlertid reduserer gassen oversetter drive-linje fra en fritt-roterende tilstand, til en bremse-tilstand, ettersom motoren vil oppleve dreiemoment friksjon som systemet spinner ned. Hvis rytteren stasjoner i et hjørne i høy hastighet så plutselig reduserer gass, kan den forrige fritt roterende tilstand lag og et øyeblikk over-rev motoren.
Mer forutsigbar håndtering
< p> Som beskrevet, redusere gassen i fart kan "sikkerhetskopiere" motoren, og dette momentet "grøsser" kan oversettes til bakhjulet, og senere gjennom hele suspensjon. Det verste en rytter kan oppleve er sykkelen hopper rundt gjennom et hjørne. Så, glatter slipperclutch ut denne utviklingen slik at rytteren å opprettholde presis kontroll.
Reduksjon I Wheel-Lock

Igjen, med mindre en "slipperclutch "er integrert i drivverket, redusere gassen i fart kan føre til påkjørsler til å midlertidig låse opp inntil hele systemet matcher sykkelens girkasse med turtall. Hvis en driver lente seg over i et hjørne, og bak-hjulet låser opp, vil resultatet bli et lysbilde ut, eller i et worst-case scenario, stå sykkelen opp og kaste rytteren over oversiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101201.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold