Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan du monterer en Radial Tire

Du trenger et dekk maskin til riktig og trygt montere en radial dekk på en felg. Siden det er mange bevegelige deler på et dekk maskin og mange spaker eller knapper for å betjene en, bør du gjøre deg kjent med maskinen før du prøver å montere en radial dekk på en felg. Når du har funnet ut hva spaker og knapper fungerer som bevegelige deler på maskinen, monterer en radial dekk på en felg er en relativt enkel prosess. Du trenger
Vernebriller
Tire maskin
Valve stem avtrekker (valgfritt)
Tire smøremiddel med tryllestaven
Vis flere instruksjoner
en

Ta på vernebriller.
2

Place felgen på platespilleren av dekket maskinen og aktivere låse kjevene til å holde felgen på plass. Hvis felgen ikke har en ventil stammen, eller du ønsker å erstatte den, trekke ut den gamle med en ventil stammen avtrekker og sette inn en ny en inn i ventilen stammen hullet i felgen.
3 < p> Påfør en liberal strøk av dekk smøremiddel på indre og ytre dekkanten bruke dekk smøremiddel tryllestav.
4

Place dekket på sin sidevegg på toppen av felgen slik at den ønskede ytre sidevegg dekket er vendt oppover.
5

Tilt dekket på høyre side av felgen og svinge den justerbare verktøy arm av dekket maskinen slik at den nederste hodet av verktøyet arm (også kjent som en duckhead siden den ligner på profilen til en duck hode) seter mot kanten av felgen og armen er gjennom sentrum av radial dekk.
6

Twist dekket slik at de nederste perle dips under fronten av duckhead og aktivere dreieskive med urviseren. Maskinen vil plassere perle av dekket på felgen og alt du trenger å gjøre er å veilede det ved å holde dekket på slitebanen og la maskinen gjøre jobben.
7

Trykk på topp sidevegg ned foran duckhead slik at toppen perle av dekk er under fronten av duckhead, men perle av dekk holder seg over bakenden av duckhead.
8

Aktiver dreieskive i klokkens stilling, og maskinen vil igjen plassere den øverste rand med den radiale dekk på felgen. I noen stive sidevegger dekk, må du trykke ned sideveggen og drive dreieskiven sakte slik perlen ikke glir av.
9

Fjern ventilen stammen cap. Fyll dekket ved å feste luftslangen (på dekket maskin) til ventilen stammen og aktivering av lufttrykket bryteren.
10

Pump opp dekket til riktig anbefalte inflasjon. Bytt ut ventilen stammen cap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100975.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold