Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Chevy Corvette

The Rubber Manufacturers Association anbefaler å ta fem minutter hver måned for å sjekke lufttrykket i Chevy Corvette dekk. Økt ytelse og gass kjørelengde kan resultere fra å ta seg tid til å sikre riktig trykk. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk at dekkene er kalde, noe som betyr at bilen ikke har vært drevet i mer enn to miles nylig . Dekk utvide med varme, slik at lesing vil ikke være nøyaktig hvis de er varme. Hvis Corvette dekkene er allerede lavt på lufta, sjekke trykket før du kjører bilen. På den måten vet du nøyaktig hvor mye du skal legge til når du kommer til bensinstasjonen.
2

Sjekk plakat på innsiden førerdøren av din Corvette for omfanget av dekktrykk. Senere modell Corvette har serier av 28-34 psi.
3

Skru ventilen stammen cap fra ventilen stammen på hvert dekk. Ventilstammen er det lange svarte extension kommer fra dekk nær hjulkapsel. Plasser caps i et sikkert område før du er ferdig med sjekken. Disse caps kan raskt forsvinne.
4

Finn den lille tappen i midten av ventilen stammen. Det er der måleren skal plasseres.
5

Trykk på enden av måleren for å være sikker på at indikatoren stick er helt inne før du trykker måleren godt og raskt mot ventilstammen. Hvis vinkelen er av eller du må legge mer press, vil du høre en hvesende lyd slik at du vet at det kommer luft ut.
6

Fjern måle og kontrollere lesing.

7

Pump opp dekkene på din Corvette bare til det anbefalte området på trykk, avhengig av hvor mye vekten din Corvette skal utføre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100865.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold