Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan du skal tolke Tire Bane Wear

Tolke slitebanen slitasje på dekkene dine kan fortelle deg om du trenger å erstatte dem. Riktig vedlikehold og oppmerksomhet på dekkene bidrar til å holde deg trygg på veien og for å hindre eventuelle utblåsninger eller flate dekk. Les videre for å lære hvordan du skal tolke dekk slitebanen slitasje. Du trenger
Dekk
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
en

Kjør håndflaten langs utsiden dekket. Føler for eventuelle uregelmessigheter langs dekk slitebanen, herunder forskjeller i slitebanen og rusk, som en spiker eller stein, fast i dekket.
2

Undersøk inflasjon på dekket ditt. Over-inflasjon fører til at dekket for å slites mer i midten av slitebanen, og under-inflasjon fører til at dekkene skal ha mer på utsiden av slitebanen.
3

Kontroller dekkenes løpebaner for noen skarpe eller ru kanter. Glatt mønster kombinert med skarpe, viser grov slitebane tåen er ute av stilling og trenger en justering.
4

Inspiser de indre og ytre slitebaner. Noen forskjell på disse trinnene kan bety at camber er ute av stilling og må justeres.
5

Føl dekket for eventuelle fall eller depresjoner. En dukkert i slitebanen slitasje kan være et tegn på slitte eller bøyde deler i suspensjon din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100826.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold