Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Goodyear Tire Tips

Goodyear er en av de største dekk selskapene i verden og driver mer enn 60 anlegg i 25 land . Selskapet, som begynte å lage sykkeldekk , er kjent for sine luftskip , kvalitet dekk og service. Sin " Wingfoot "-logoen er synonymt med sine dekk . For å få mest mulig ut av din Goodyear-dekkene , må du utføre små vedlikehold på dem . Air Pressure

Goodyear-dekkene skal være riktig oppblåst til riktig trykk . Sjekk instruksjonsboken eller se etter det på selve dekket . Holde dekkene på riktig trykk bidrar også lagre gass .
Tire Bane

Goodyear-dekkene har en slitebane slitasjeindikator ligger på bunnen av slitebanen grooves på flere steder rundt om i dekk . Når disse linjene er synlig i flukt med mønsterblokkene ribbeina , er det tid for nye dekk .
Tire Rotasjon

Roterende din Goodyear dekk er viktig for ytelsen dekkene . Dekk rotasjon er prosessen med å flytte de fremre dekk til rygg og tilbake dekk i front . Denne praksisen vil bidra til å forlenge levetiden på dekkene.
Tire Balancing

Ubalansert Goodyear-dekkene vil forårsake vibrasjoner. Dekk skal være avbalansert hver rotasjon eller etter reparasjon. Ubalanserte dekk kan føre til uregelmessig slitasje og skade bilens fjæring .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101028.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold