Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan diagnostisere dekkslitasje Kopping

Folk kjøper ofte dekk og ikke gidder å tenke på dem igjen før en mekaniker forteller dem det er et problem. Du kan øke levetiden på dekket ditt ved å følge anbefalte dekk vedlikeholdsplaner for å redusere tidlig eller ujevn slitasje. En av de vanligste måtene et dekk kan bære er "cupping", også kjent som "faner". Dette er slitasje på tvers av den ene siden av slitebanen (utvendig eller innvendig flanke) som danner en bølge og skaper et høyt rumling når dekk rotere. Det kan føre til vibrasjoner og uforsvarlig håndtering. Et dekk vil cup for mange grunner, og du kan sjekke dekkene for å hindre skade. Du trenger
Latex hansker eller sikkerhet hansker
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på en flat, asfaltert underlag. Drei rattet helt til venstre og slår bilen av.
2

Inspiser overflaten av hvert dekk for å sikre at det ikke finnes noen områder med eksponert stål belte. En stål belte på overflaten av et dekk slitebanen kan kutte hånden din og forårsake alvorlig skade. Hvis stål belte vises, ikke utfører testen, skifte dekket umiddelbart
3

Ta på hanskene og gni hendene over de flate overflater av hvert dekk slitebanen.. Kjør hendene i begge retninger og på innsiden og utsiden av kanten av slitebanen og se etter en motstand på humper over overflaten av slitebanen.
4

Flytt bilen forover eller bakover (utretting rattet og deretter dreie den helt til venstre) for å inspisere hele omkretsen av hvert dekk. En ødelagt belte i et dekk kan opprette en vinker eller kopping, men kan være til stede bare i ett konsentrert område.
5

Flytt bilen forover og bakover for å avdekke et lite område av bakhjulene til du 'har sjekket hele omkretsen. Bakdekket løpebaner er vanskeligere å se fordi du ikke kan peke dem utover med rattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100993.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold