Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan endre et dekk på en Infinity QX4

The Infinity QX4 er en svært populær SUV-modellen med et sporty utseende og luksus styling. Den QX4 er en svært robust og tøff bil, og likevel er det en meget komfortabel tur. I tilfelle at du trenger å skifte dekk på Infinity QX4, den åpne hjulet godt design gir deg rask tilgang til de dekkene, som vil gjøre det ganske enkelt å skifte dekk og få deg tilbake på veien. Du trenger:
4-by-4-by-6-tommers tre blokk
Vehicle jack
kubein eller dekk verktøy
jack stå
Vis flere instruksjoner

1.

Sett bilen sendingen i "Park" og plassere en trekloss foran ett av forhjulene. Hvis du endrer et forhjul, plassere blokken foran motsatt forhjul. Skyv blokken opp mot forsiden av dekket, slik at kjøretøyet ikke kan rulle. Hvis du er parkert i et område hvor kjøretøyet er skrå nedover mot baksiden, plasserer en blokk på bakkant av forhjulet også.
2

Løsne mutrene på dekk som du kommer til å forandre seg med et dekk verktøy eller brekkjern. Løsne mutrene ved å vri på dekk verktøy mot klokka på mutteren og slå akkurat nok slik at de ikke vil føre til at dekket for å slå når den er hevet opp på bilen jack -. Kanskje en eller to hele omdreininger av mutteren

3

Plasser jekk under bilen ramme nær den fremre eller bakre dekk, avhengig av hvilket dekk du er i endring. Du vil se en sirkulær hakk på undersiden av rammen at kontakten vil passe inn å bidra til å stabilisere bilen når den er hevet opp.
4

Kontroller at jekken er hydraulisk utløsningsventil er låst på plass og sett dekket verktøyet inn i sporet på siden av kontakten. Hev bilen ved å flytte dekket verktøyet opp og ned, slik at jack å løfte bilen opp. Fortsett denne til dekket er fri fra bakken, og deretter fortsette å løfte bilen litt mer med jekk før du kan skyve en jack stå under hjulet aksel nærmest dekket du trenger å endre.
5

Skyv jekkfoten under biler aksel nær dekket, og senke bilen på stativet ved å sakte snu den hydrauliske utgivelsen ventil på jekk med dekk verktøy til bilen kommer til å hvile på standen. Når bilen er satt på jack, låse hydraulisk utløsningsventil av ved å slå den tilbake til låst posisjon. Hvis du finner ut at dekkene sitter tilbake på bakken etter å senke bilen på jack stå, løfte bilen opp med jekk og sette støttebenet på en høyere innstilling. Deretter gjentar du prosessen med å senke bilen på jack.
6

Løsne mutrene på dekket ved hjelp av et dekk verktøy for å skru dem fra aksel hub bolter. Fjern det gamle dekket og erstatte den med en reserve. Sett dekket på navet bolter og hold den på plass mens du setter slepe nøtter tilbake på boltene og hånd-stram dem. Start øverst lug mutter og trekk til mutteren så mye du kan med dekk verktøy til dekket begynner å slå på akselen. Beveg til knasten mutter på den motsatte side av navet og gjenta prosessen med å stramme bolten. Fortsett denne prosessen flytte til motsatt side av navet før du har strammet mutteren så langt du kan uten å vri på hjulet.
7

Lift bilen med jekk før du kan ta ut jack stå fra under akselen og ta den helt ut fra under bilen. Skru langsomt hydraulisk utløsningsventil og la bilen for å sitte på bakken. Fjern jekk fra bilen rammen annonse deretter bruke dekk verktøy for å stramme boltene på dekket du erstattet, etter samme mønster som trinn 6 inntil boltene er strammet så langt du kan uten å bryte boltene.

8

Fjern blokkene fra forhjulet på bilen og sette jekk, jekkfoten, gamle dekk og alle verktøyene på baksiden av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100992.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold