Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Seksjon Bredde Vs . Trå Width

Seksjon bredde og slitebanen bredde er egenskaper som beskriver størrelsen på en bil dekk . Dimensjonene av seksjonen og slitebanen bredde som hovedsakelig faktorer i utførelsen av et dekk. Trå Bredde

Banebredde er definert som den totale bredden av dekket , og måles i millimeter . En større slitebane bredde indikerer et bredere dekk .
Seksjonsbredde

Seksjonen bredden av et dekk måles fra det bredeste punktet på den indre sidevegg til det bredeste punktet på den ytre sidevegg. Dette er uttrykt som et forhold av slitebanen bredde. En større del bredden indikerer en høyere dekk .
Hensyn

seksjonsbredde av et dekk kan bli påvirket av størrelsen på felgen det er installert på . Bare montere riktig størrelse dekk på passende felger .
Fordelene

Dekk med større slitebane bredde og mindre seksjonsbredde er bedre egnet for høye hastigheter. Disse er noen ganger referert til som lavprofildekk .
Design ratio
p Det er en bransje tommelfingerregel som sier de seksjonsbredde endringer av 1/5-inch for hver 1/2-inch mønsterblokkene bredde endringer . Denne utformingen forholdet 2,5 til 1 er historisk utført den beste når det gjelder veigrep og slitestyrke .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101105.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold