Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hva slags dekk å kjøpe for en Jeep Wrangler

Dekk er en viktig del av et kjøretøy. De gir stabilitet og kan tillate kjøretøy for å reise over ulike terreng. Men det kan være overveldende når du prøver å finne den riktige dekket for dine behov og din bil. Jeep Wrangler kan reise gjennom alle slags forhold. Å velge riktig dekk er viktig, ettersom feil dekk kan vise seg å være farlig og ikke møte behovene til sjåføren og vilkårene. Typer
p Det er en rekke forskjellige dekk som kan vurderes for en Jeep Wrangler. Avhengig av type kjøring, samt om du vil gjøre noen off-road kjøring, vil diktere hvilken type dekk du vil ønske å kjøpe. Det er standard-eller all-season, all-terrain, off-road eller mud dekk, og vinterdekk.
Standard Tire

standard eller all-season dekk kan bli funnet på Jeep da kjøpt. Det fungerer godt i all slags vær og har en tendens til å bære godt. Mens dekket ikke utmerke seg på en sesong i særdeleshet, er det en god all-around dekk. Dette dekket fungerer godt på en Jeep Wrangler som ikke er tatt off-road eller trenger å være i firehjulstrekk. For rundt i byen og pendler, er dette en utmerket dekk for å vurdere.
All-Terrain dekk

all-terrain dekk er vanligvis ett trinn opp fra all-season dekk. Dette dekket har en tendens til å ha mer slitebanen og kan være et bredere dekk enn standarden. Dette dekket griper vel i all-terreng, og fungerer godt på veien, så vel som off, og er klar for sporadisk bruk i firehjulstrekk. Dette dekket kan redusere gass kjørelengde, som mer drivstoff er nødvendig å flytte større dekk.
Off-Road eller Mud Tire

off-road eller mud dekk er designet for å takle tøft terreng og fremme tillit i ekstreme terrengforhold. Mens dette dekket er street legal, er det designet for tung bruk i terrenget og hyppig bruk av firehjulstrekk. Dette dekket har dyp, tykk såle, og er stort å gi mer overflate stabilitet. Det fungerer svært godt i all slags vær. Dette dekket kan være høyt når de brukes på veien og kan redusere gass kjørelengde.
Snø Tire

Snøen dekket er konstruert utelukkende for bruk i snøen. Dette dekket har metall pigger implantert i slitebanen for å gi grep på snødekte og isete forhold. Dette dekket bør ikke brukes på gatene i normale forhold som det er mulig å skade metall pigger. Dette dekket er brukt i ekstreme værforhold og bør bare velges dersom ekstreme forhold florerer.
Størrelser
p Det finnes ulike dekkdimensjoner tilgjengelig som kan brukes på en Jeep Wrangler. Det første trinnet er å vite felg størrelse, som kan bli funnet på sideveggen av dekket og angis ved bokstaven "R." Typiske rim størrelser på en Jeep Wrangler er enten 15 "eller 16". Derfra er bredde vurderes, med 9.5 "funnet på en standard dekk opp til 16,5" på en off-road dekk. Bredde fastsettes på bakgrunn av behov. Høyden er også priset inn, med typisk dekk høyde på en Wrangler alt fra 29 "til 35". Det er mulig å kjøpe større dekk, med høyder i overkant av 37 ". Mønsterdybde på et dekk varierer basert på dekkets høyde og type.
Innkjøp

Når hjulet størrelse og dekk stil er avgjort, kjøpe dekk blir et spørsmål om pris og kjørelengde. Prisene vil variere fra dekk til dekk basert på merkevare, stil og kjørelengde for hvert dekk. Noen dekk kan bli vurdert på 35.000 miles, noe som betyr at det er mulig å gå 35000 miles før å måtte erstatte et dekk. Regelmessig rotasjon og balansering kan forlenge levetiden til et dekk. Hver stil dekk vil ha positive elementer som mønster for å hjelpe med grep, hvordan dekket er konstruert og hvordan dekket utfører i regnet . Les nøye på hvilke dekk som passer dine behov og spør om fordeler og ulemper. Det er også mulig å lese brukeranmeldelser på noen dekk for å hjelpe i din beslutning. Ansatte i dekk butikker er en verdifull ressurs for å bruke når du kjøper dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101074.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold