Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Riktig Car dekk Montering Prosedyrer

For å kunne montere bildekk i dag, trenger du et dekk montering maskin som integrerer en rim-klemme låsemekanisme. Disse maskinene er drevet av elektrisitet eller hydraulisk trykk, eller en kombinasjon av begge. Montering dekk har potensial til å bli en farlig oppgave for den uerfarne. Riktig trening og erfaring vil hjelpe i å sørge for riktig prosedyre for dekk montering er ervervet, effektivt og trygt. De Tire Machine

Tire maskiner ansette adaptere og utvidelser som lar deg bryte ned det gamle dekket og /eller montere et nytt dekk på en felg med samme maskin. Dette sparer tid, brukte penger på lønnskostnader og plass. Dekk maskiner bruker enten elektrisitet eller hydraulisk trykk eller begge deler for å aktivere utvidelser av anlegget og krever forsiktighet og opplæring for å kunne bruke trygt og effektivt. Dagens bildekk kommer i en rekke størrelser og konstruksjon som krever forsiktig plassering og prosessuelle avvik for å montere dekkene riktig på felgen. Opplæring er nødvendig for å dekk teknikere ukjente med utvidelser og adaptere for å sikre trygg håndtering uten å pådra seg skader på felgen, dekket eller føre til personskade.
Montering av dekk
< p> Den felgen er plassert horisontalt på felgen-klemme enhet med toppen av felgen vendt oppover. Utvidelser på felgen-klemmen enten utvide eller komprimere for å sikre felgen på klemmene. Dekk smøremiddel blir deretter spredt over hele innsiden og utsiden perle av dekk. En utskiftbar arm med en montering hode er da plassert strategisk gjennom sentrum av dekket og låst på plass mot felgen. Påfør bunnen perle av dekk på felgen slik at armen og monteringshodet til svakt spre perle diameter av dekket på felgen. Deretter plasseres den øverste perle av dekk langs monteringshodet og legge trykk på sideveggen av dekket direkte foran hodet. Noen dekk maskiner kommer med utvidelser som gjør dette for deg eller noen krever manuell press fra hendene for å utføre oppgaven på riktig måte. Ved å aktivere rotasjonen av rand-klemmen tabell ved hjelp av en pedal plassert foran eller på siden av maskinen, roterer bordet med klokken og den øvre vulsten er spredt rundt felgen nok til effektivt sete av dekket på felgen. Dersom trykket til sideveggen av dekket ikke er tilstrekkelig, eller i sideveggen av dekket er for stiv for å kunne gjøre dette, kan vulsten av dekket henges opp langs monteringshodet og skadet. Være sikker på å få riktig trening for å bruke dekk maskinen på flere typer dekk og felger programmer før du forsøker å montere et dekk.
Match-Montering
< p> Match-montering et dekk er en anbefalt prosedyre som mange kvalifiserte dekk teknikere er klar over. Mange kvalitet dekk kommer med små malte indikator merker på dem som skal justert til merker på felgen eller ventilen stammen av dekket. Selv om ikke alle dekk bruker match-montering indikatorer på dekksiden, når de gjør det, er det anbefalt at de være ansatt ved montering av dekk. Gule merkene indikerer vektbalanse av dekket, og bør være justert til ventilstammen av dekket. Røde merkene indikerer ensartethet av dekket, og bør være på linje med en merking på felgen indikerer minimal kjøre ut av felgen. Trenger

Enveis dekk, også kjent som retningsbestemte dekk, som skal monteres på rattet felger etter påføring på retningen av slitebanen. Dette kan være den eneste tidspunkt hvor kamp-montering er ineffektiv for å montere i det minste to av hjulene, fordi indikatorene vil bli malt på den motsatte side av sideveggen og vanskelig å justere på riktig måte til ventilspindelen eller rim merking.
< p> Riktig balansere dekk etter montering vil bidra til å minimere manglende evne til å matche montere riktig, men det kan kreve mer vekt på felgen.

Når kampen montering, de malte indikatorene på sideveggen av dekket bør være vendt oppover for å kunne matche montere dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101061.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold