Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Bil Tire Tips

Tilstanden til bildekk har en stor effekt på hvordan bilen håndterer når du kjører. Når du har et godt sett med dekk, stopper bilen bedre, slår hjørnene mer effektivt og er tryggere å kjøre i tøffe værforhold som snø og kraftig regn. Noen ganger er alt du trenger er nye dekk for å gjøre bilen din kjøre jevnere. Hent sertifikater

Du kan ødelegge et helt nytt dekk på grunn av en uforutsett vei fare, men dekket produsentens garanti dekker bare problemer på grunn av utførelse av dekket. Så når du kjøper et nytt sett med dekk, får vei fare program sertifikater for hver enkelt. Disse sertifikatene dekke dine dekk i tilfelle de går flatt når du går over et brak, jettegryte, spiker eller andre farer i veien som er utenfor din kontroll. Forvent å betale mellom $ 7 og $ 10 per dekk.
Når det er slitt

De fleste dekkprodusenter anbefaler at du kaster ut et dekk når mønsterdybden slites ned til 2/32 av en tomme. Da er det offisielt det som kalles "skallet". Hvis du fortsetter å kjøre på disse nedslitte dekk, kan du sette deg selv på et høyere risiko for ulykker. Skallet dekk er mer sannsynlig å skli og ikke holde hjørner godt -. Spesielt i vann og på is
Plug stedet for å få et nytt dekk

Det er noen tilfeller der du ikke trenger å kjøpe et nytt dekk - alt du trenger er å ha dine eksisterende dekk plugget. Hvis dekkene dine fortsatt har en god såle (over 2/32 av en tomme), og det går flatt på grunn av en spiker, stein eller andre mindre vei fare, bringe bilen til et dekk butikk og be om å få den plugget. Pluggen er bare bra for punkteringer til slitebanen på dekket, ikke sideveggene. Dette er en semipermanent fix. Du bør likevel tenkt å skifte dekket en gang i nær fremtid.
Bruke en gammel Tire som reserve

dekk donut som fulgte med bilen din er mest sannsynlig liten, rund og en merkelig form i forhold til de andre dekkene. Så neste gang du skifter dekk, holde en av de eldre dekkene (en som fortsatt er i grei stand) og få det konvertert til et reservebatteri i stedet. Din lokale dekk butikken skal være i stand til å gjøre denne konverteringen.

Denne måten, hvis du har en flat og trenger en midlertidig erstatning, vil du ha et mer solid dekk å balansere på til du får en ny permanent montert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101286.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold