Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en VW Beetle

Hvis du ønsker bedre gass kjørelengde og riktig håndtering når du kjører VW Beetle, må du sjekke for riktig nivå av lufttrykk i dekkene. Opprettholde riktig gass kjørelengde på bilen din kan forbedre gass kjørelengde, øke nivået av sikkerhet i bilen og gi deg fred i sinnet at dekkene kan riktig bære belastningen. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

anskaffe et lufttrykket. En penn eller oppringt dekk måle fungerer perfekt for å sjekke lufttrykket i dekkene på din VW Beetle.
2

igjen din Beetle alene en stund. Du bør aldri sjekke dekkene når de er varme. Dekkene blir varme fra friksjon med veien og selv fra å bli stående i solen. Denne varmen vil overdrive trykket i dekkene. Gå ut i morgen før varmen kommer, og før du gå hvor som helst for best resultat.
3

Fjern hettene fra ventilen stammer. Disse har en måte å rulle vekk fra deg, så hold dem på et trygt sted.
4

Fest dekk måle til dekkets ventil stammen. Det er der luften går inn og ut av dekkene. Du vil høre mye susing, hvis måleren ikke er riktig brukt.
5

Push hardt og sørg for at du har riktig vinkel for å stoppe luft fra å rømme. Når du oppnår et trykk lesing på en penn gauge, spretter pinnen ut viser deg gjeldende lesning av det dekket. Når du oppnår et trykk lesing på et måleur, roterer hjulet til dagens lesning av det dekket.
6

Legg merke til resultatene og sammenligne dem med de anbefalte trykknivåene fra VW. For både standard fabrikk dekk (205/55HR16) og de valgfrie (205/55HR17) dekk for New Beetle, det anbefalte dekktrykket for-og bakhjul er 28psi.
7

Legg mer luft hvis avlesningen er for lav eller fjerne luft hvis det er for full. Sett hettene tilbake på ventilspindlene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100924.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold