Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hva er årsakene til slitasje på utsiden av den fremre dekk?

Dekk slitasje på utsiden av bilens forhjul er en vanlig foreteelse som har mange årsaker. Dekk slitasje mønstre gir viktige ledetråder på helse og funksjonaliteten til et bilens hjuloppheng foran system. Det som følger er en kort liste over de vanligste årsakene til slitasje på utsiden av bilens forhjul. Dekk underinflation

underinflated foran bilen dekk kan føre til overdreven eller unormal slitasje på utsiden omkretsen av dekkene. Underinflated dekk har en tendens til å kaste seg innover mot midten, en tilstand som fører til ytterkantene av dekkene til trykk nedover med unormal styrke, noe som kan føre til overdreven utenfor dekkslitasje.
Ubalansert Dekk

kjøretøy dekk må være riktig balansert før de er installert på et kjøretøy. Front dekk som er feil balansert eller ikke balansert i det hele tatt før montering på et kjøretøy vil utvikle unormal slitasje mønstre, inkludert overdreven ytre dekkslitasje.
Feil Hjulinnstilling

Utilstrekkelig hjulet justering, en tilstand som kan være forårsaket av defekte forhjulsoppheng deler eller en skadet eller bøyd kjøretøy rim, kan føre til overdreven ytre forhjul slitasje. Unormal forhjulet justering plasserer unormal stress og belastning på forhjulene, en tilstand som kan føre til overdreven ytre forhjulet slitasje.
Bilder Slitte støtdempere /Struts

Slitte sjokk og struts kan tillate kjøretøy dekk å spore unormalt og /eller utvikle overdreven svai, som begge kan forårsake dekkslitasje. Slitte sjokk og struts på bilens hjuloppheng foran kan føre til overdreven dekkslitasje, inkludert ytre forhjulet slitasje.
Slitt Tie Rod Ends

Tie rod ender er en kritisk komponent av bilens hjuloppheng foran som påvirker forhjulet justering. Slitte tie rod ender negativt innvirkning dekk stabilitet og hjulet justering, som begge kan føre til slitasje på utsiden av bilens forhjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100989.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold