Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan å opprettholde riktig dekktrykk i en bil

Opprettholde riktig lufttrykk i et bilens dekk er en så enkel ting å gjøre at det er rart at så mange mennesker ikke klarer å gjøre det. Ikke bare er det relativt enkelt, men det sparer deg for penger ved å forlenge levetiden på dekkene og øke gass kjørelengde dramatisk. Her er hvordan å sørge for at du opprettholde riktig dekktrykk i bilens dekk. Du trenger
en trykkmåler
Tilgang til en Air-pumpe
litt know-how
Vis mer Instruksjoner
Opprettholde Riktig dekktrykk i bilens dekk

en

Mål lufttrykket i dekkene ofte. Du bør måle bilens dekk for riktig trykk og inflasjon minst en gang i måneden om ikke mer.
2

Mål lufttrykket i dekkene når bilens dekk er kalde. Med andre ord, ikke måle trykket etter at du har bare kjørt 50 eller 100 miles. I stedet, sørg for at den aktuelle bilen ikke har vært kjørt mer enn 2-3 miles i minst tre timer før du tar målingen. Dette vil sikre nøyaktighet.
3

Fyll dekkene umiddelbart ved bruk av elektrisk luftpumpe. Å få bilens dekk til regulering press, bruker en pumpe på dem.
4

Kontroller trykket igjen etter hvert 10-15 sekunder av inflasjon tid for å unngå over-inflasjon.

5

Kontroller at ventilen stammen caps er plassert trygt på dekkene når du ikke aktivt måle dekktrykket eller fylle dekkene med luft.
6

unngå jettegryter når det er mulig . Treffer mange jettegryter kan våren en lekkasje i dekkene, noe som får dem til å miste lufttrykket og bli flat.
7

Unngå veien rusk mens du kjører bilen. Ulike typer avfall kan punktere eller brudd dekkene, noe som får dem til å miste sin press.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100843.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold