Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan diagnostisere Tire Vibrasjoner Issues

Finne en plutselig risting eller vibrasjon i bilen når du får fart på motorveien er en irriterende problem forårsaket av en rekke problemer. Vibrasjon problemer igjen udiagnostisert kan føre til ujevn dekkslitasje eller fiasko. Ta noen minutter og feilsøke vibrasjon, slik at du kan fortsette din reise trygt. Instruksjoner
en

Se etter synlige tegn på dekkskade som synlige ledninger, skallet patcher eller bobler. Sjekk lufttrykket i dekkene for å sikre at de samsvarer med produsentens spesifikasjoner.
2

Kontroller hjulmutrene til verifisere ingen har brukket av og hver og en er stramt. Løse eller mangler slepe nøtter kan føre til tap av hjulet mens du kjører.
3

Tenk om eventuelle nye endringer eller reparasjoner som er gjort i bilen og hvordan de kan ha påvirket dekk og hjul . Treffer fortauskanter eller jettegryter kan løsne balansering vekter, felger bøy og forårsake dekkskade. Har bilen inspisert om nylige hendelsen skjedde før problemet.
4

Inspiser forakslene hvis vibrasjon resonerer gjennom rattet. Se etter biter av plast eller andre elementer fanget i forsamlingen.
5

Løft bilen med en jekk og inspisere drivlinje og bakakselen for tegn på skade eller slitasje. Drivakselen ofte har balansere vektene mye som hjul, som er utsatt for å bryte eller falle av.
6

Ta bilen til en profesjonell for en full inspeksjon. Skjult motor eller kjøre tog problemer kan føre til vibrasjoner som er vanskelige å skille fra vanlig dekk og hjul vibrasjon. De fleste vibrasjonene er lett å fikse en gang funnet, og kan spare deg kostnadene for et nytt sett med dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100842.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold