Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik fjerner et reservehjul Fra en Chevy Truck

Enten du har et flatt dekk på din Chevy lastebil som må byttes eller du ønsker å installere en ettermarkedet slepekrok, er du nødt til å fjerne reservehjulet. Montert under sengen, krever reservehjul på Chevy pickup koble forlengelse komponenter for å få tilgang til skralle mekanisme og deretter aktivere den. Å vite hvordan du fjerner og installerer et reservehjul på alle kjøretøy er alltid en god idé før du må i tilfelle en nødsituasjon. Skifte et dekk er aldri morsomt, men hvis du må lære hvordan du fjerner reservehjul i prosessen, det er bare kommer til å ta lengre tid og gjøre oppgaven mer frustrerende. Du trenger
Reservehjul verktøy
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Finn reservehjul og hjulmutternøkkel verktøysett (utstyrt med Chevy lastebil) bak passasjersetet. På en benk, vippe setet forover og flytte den helt mot fronten av lastebilen for å få tilgang til verktøyet kit. På ekstra-cab Chevy lastebiler, må du løfte baksetet oppover i hevet posisjon for å få tilgang til verktøyet kit.
2

Løsne skruen ved å vri på håndtaket mot klokken. Løsne det vil tillate deg å skyve verktøysett ut fra under bolten, og eventuelt fjerne bolten.
3

Separer bitene i verktøysett på baksiden av Chevy pickup. Finn reservehjul tilgang hullet på høyre side av den bakre lisens plate. I noen nyere modell Chevy lastebiler, må du kanskje bruke tenningsnøkkelen for å fjerne en låsemekanisme utformet som et reservehjul tyverisikring. Hvis ja, sett nøkkelen inn i låsen og vri om nøkkelen for å fjerne låsen. Bruk en lommelykt for å se inn i tilgang hullet for å finne ut hvilke adapter reservehjulet kabel krever for å montere reservehjulet verktøyene riktig. Du vil merke en firkant program, en liten krok program eller en sikkerhetslås søknad. Dersom sikkerhetslåsen er nødvendig, plasseres låsen på enden av den lille kroken av den sammensatte reservehjul verktøyet før du setter det inn i tilgang hullet.
4

Monter to av reservedeler dekk verktøy utvidelser sammen , noe som gjør at trykk-låser inn i hullene til sperre. Slutten av verktøyet må pare til kabelen sveiv av reservehjul, dette er avslørt ved bruk av lommelykt
5

Sett de to utvidelser i tilgang hullet og slå dem mens du trykker innover til de. låse inn kabelen sveiv på reservedekket.
6

Hent lug mutter skiftenøkkel. Du vil merke en firkant i midten av skiftenøkkelen. Plasser firkant på forlengelsen verktøy for å kunne bruke det som en avkobling og svingete enhet. Når låst på plass, slår hjulmutternøkkel mot klokken, senke reservehjulet fra montert. Fortsett å senke dekk til bakken til du kan løfte den og fjerne kabelen flensen fra navet av reservedeler.
7

å heve reservehjul, reversere prosedyren og vri reservehjul verktøy med urviseren for å heve kabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101092.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold