Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvor å finne ICW Auto Wheels

ICW hjulene er laget av ICW Racing og er spesielt utviklet for import og innenlandsk tuner markedet. De er tilgjengelig i over 20 forskjellige stiler i en rekke størrelser og utførelser. De fleste ICW hjul har flere bolt mønstre, slik at hjulene kan passe på en rekke biler. Online
p Det er mange online selskaper som selger ICW hjul, for eksempel Custom Wheel og Custom Wheel Connection. Generelt sett er bestilling fra disse selskapene lett. Bare velg din størrelse og tilpasning fra de tilgjengelige valgene og hjulene vil bli sendt til din dør. Bestill på nettet eller på telefonen i de fleste tilfeller. Før du bestiller hjul på nettet, må du vite hjulene vil passe bolt mønster av bilen og at offset, bredde og diameter vil fungere for din søknad.
Lokale Wheel Stores

Du kan også finne ICW på lokale hjul butikker. Butikkene generelt vil inneholde et utvalg du kan se i person, så du ikke tar sjansen på om du liker hjulet design basert bare på et bilde. For å finne ut hvilke lokale hjulet butikken bære ICW hjul, bare gå til ICW nettsted (icwracing.com) og navigere til forhandleren locater siden. Der vil du bli bedt om å oppgi ditt postnummer. Når du gjør det, en liste over forhandlere i ditt område vil bli presentert.
EBay

eBay er et annet sted å finne ICW hjul. Bare skrive inn "ICW hjul" som et søk, og du vil få dusinvis av hjul for salg. Noen av disse hjul er nye og noen blir solgt som hjul. Når du kjøper et sett med hjul fra eBay, sørg for at du vet bolt mønster på bilen din, så vel som den størrelsen du er ute etter å sikre at du får riktig hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101091.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold