Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke et dekk for Balance

Utføre en balanse tjeneste på dekk er avgjørende for å forlenge levetiden på dekkene. Balansering gjør også bilen kjøre mer jevnt, når dekkene er ute av balanse, blir bilen vanskelig å kontrollere. Derfor er det viktig at du er oppmerksom på de mange tegn som kan tyde på at dekkene er grunn for en balanse. Hvis du ignorerer disse tegnene, kan du ende opp med å bruke enda mer penger på reparasjoner du kunne ha forhindret. Instruksjoner
en

Vær oppmerksomme på noe vibrerende eller riste bilen skjermer mellom hastigheter på 35-55 miles per time. Hvis bilen din ikke føler seg glatt under kjøring og rattet rister eller vibrerer, må du kanskje et dekk balanse problem.
2

titt på dekkene for noen flate områder, for det meste på sidene . Dette er et tegn på at du trenger å ha dekkene balansert.
3

Se etter eventuelle manglende dekk vekter på hjulene, hvis du har vekter. Vanligvis lette hjul er lagt til dekkene for å redusere roterende treghet. Hvis de faller av, kan det føre til balanse problemer. De lette hjul er små rektangulære eller firkantede metalliske vekter festet på den ytre kanten av hjulene, de er festet til hjulet, ikke en del av det. Men hvis et dekk spesialist ikke har nevnt legge lette vekter på dekk hjul på tidligere balanse tjenester, enn du sannsynligvis ikke har dem. Se Ressurser for å vise hvordan de lette hjulene ser.
4

Observer hvordan bilen håndterer når du bremser. Hvis bilen trekker sidelengs når du treffer bremsene, kan det være fordi et dekk er ute av balanse eller har lavt lufttrykk.
5

Roter Dekk hver 3000 til 6000 miles. Dette er en god måte å unngå flate områder på slitebanen. Selv om du vet at du har flate områder, rotere dekkene vil hjelpe deg å strekke levetiden på dekkene.
6

Sjekk garantien på dekkene dine. Hvis dekkene er ganske ny, og du allerede har flate områder, bør du vurdere å ta dem tilbake. Avhengig av dekkets tilstand, kan tjenesten avdelingen kunne "true" dekk ved å kutte gummi av slitebanen, som vil gjøre den rundt igjen. Hvis garantien er utløpt, kan du måtte betale for den "sanne" service, eller kjøpe nye dekk. Sjekk med din serviceavdeling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101292.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold