Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik installerer du et dekk Plug

Flat dekk er ingen ide om en god tid. Det er mange forskjellige skum tetningsmasse på markedet i dag som vil reparere små punkteringer med dekkene dine, men for større punkteringer (som av en spiker) må du installere et dekk plugg. Et dekk plugg fungerer som en slags gummi kork som er forseglet inn i dekket og returnerer det til stand ved å tilby en fleksibel patch. Lære å installere et dekk plugg vil hjelpe deg å reparere din egen flate dekk, uten å måtte betale for utgiftene til tauing eller gå til en bilmekaniker. Du trenger
hjulmutternøkkel
Bil jack
Jack står
Små tenger (hvis nødvendig)
Tire plug kit
saks
Vis flere instruksjoner

en

Parker bilen på et plant underlag. Sett på parkeringsbremsen. Løsne mutrene på flatt dekk, men ikke fjerne dem. Jekke opp bilen og erstatte jack med bukker, slik at vekten på bilen er på stands og flatt dekk er av bakken. Ta til hjulmutrene og ta av hjulet.
2

Finn objektet som har punktert dekk og forårsaket flat. For eksempel, finn spiker som du kjørte over. Lirke den ut med fingrene eller bruke et par liten tang til å trekke spikeren ut av dekket.
3

Fjern sonden fra dekket plug kit. Det er to verktøy som inngår i pakken, hver har en metall stang med en plast t-håndtak knyttet til den. Én stang ender i det ser ut som et nåløye, og den andre er glatt. Den glatte stang verktøyet er proben. Åpne tuben av gummi sement inkludert i pakken ved å skru av toppen og fjerner den. Drei den øverste opp-ned og presse det skarpe punktet støpt inn i toppen gjennom folien tetningen på røret. Coat sonden med gummi sement, skyv den så langt du kan inn i dekk punktering og deretter trekke sonden.
4

Fjern en av pluggene fra pakken. Selve dekk plugger er rød i fargen og trykkes i strimler bort på et lite stykke voks papir. Bare fjerne en plugg, og tre den gjennom nåløyet verktøyet, slik at endene av pluggen er jevnt fordelt gjennom øyet. Coat pluggen med bare noen få dråper gummi sement.
5

Skyv nålen inn i punktering, bare forbi nåløyet selv. Vri håndtaket på verktøyet en 1/4 omdreining og trekk nålen ut. Pluggen skal forbli i punktering. Hvis den ikke gjør det, så re-tråden pluggen og sett det inn igjen, men slår det litt mindre enn før (pluggen ikke vil forbli i punktering hvis du har slått det mer enn en 1/4 omdreining).

6

Skjær endene av pluggen av, om en 1/8-tommers ovenfor slitebanen på dekket, og du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101124.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold