Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan finne riktig dekktrykk for bil dekk

Dekk trykkeffekter mange forskjellige systemer i handlekurven og kan bidra til forsvarlig sikkerhet. Mengden luft i dekkene kan påvirke din drivstoffeffektivitet, din bremsekraft og håndtering. Det er viktig å opprettholde riktig dekktrykk for bilen din. Instruksjoner
en

Bestem deg for hvilke dekktrykk monitor er riktig for deg og kjøpe den. De grunnleggende dekktrykk skjermer er metall og har et sted å sette på stammen og en "linjal" som vil vise hvor mange psi (pounds per kvadrattomme) er for tiden i dekket slik at du kan justere lufttrykket tilsvarende. Disse er tilgjengelige på alle auto deler butikker.
2

Se inni bilens førersiden dør jam å finne stedet satt inn der av bilens produsent. Kortet vil ha to forskjellige tall, ett for forhjulene og en for bakhjulene. Hvis stedet kortet mangler, ta kontakt med eierens guide.
3

Bruk dekktrykk monitor for å sjekke gjeldende psi i dekkene. Begynn med fronten to og sjekk for å se om de er ved anbefalt trykk. Hvis de ikke er, legge til eller slippe ut luft som trengs for å få dem til det anbefalte psi. Gjenta for bakhjulene.
4

Kjør kjøretøyet for noen få miles og sjekke trykket igjen. Hvis det er annerledes, kan dekkene har en langsom lekkasje eller miste trykket en annen måte, noe som indikerer at du trenger å undersøke det videre og løse problemet. Hvis ikke, sjekk lufttrykket i dekkene hver gang de er rotert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100831.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold