Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

God bil Dekk for Gravel

Grus dekk er spesialdesignet for off-road kjøring og løs, grusveier. Det finnes mange forskjellige typer grus dekk, så det kan være vanskelig å vite hvilket dekk du skal velge. Dersom spesifikasjonene er undersøkt er det lett å finne ut hva slags grus dekk er bra for hvilke forhold. Vanligvis er grus forsøk mest brukt for rally racing eller andre off-road racing. Det er imidlertid mulig å kjøpe gode dekk for bruk på grus for ikke-Racing formål. Landets innbyggere vil ha nytte av tillegg av grusdekk til sine biler. Pirelli XR

Pirelli X dekk er utviklet for bruk på løs grus veier eller veier med grus og asfalt blanding. Dekket fungerer godt med grus fordi den har en forsterket innvendig vegg som beskytter dekket fra piercing og skraping skade. Sideveggen av dette dekket er også forsterket for å beskytte mot piercing eller skraping mot ujevne overflater.
Pirelli T

Pirelli T dekk er utviklet for bruk på røffe veier slik som stein, skitt og grus. Dekket er utviklet for å gi trekkraft i uønskede miljøer. Dette dekket er ikke i stand til å avlede piercing som XR dekk, men det tillater større trekkraft og hastighet på løse eller ujevne overflater. Dette dekket vil fungere godt i tørre eller våte forhold.
Ventus R204
p Dette Ventus grus dekk er utviklet for bruk på det groveste, hardeste og mest slitende grusdekke. Det er en av de tøffeste dekk modeller laget av Ventus. Seigheten av dekket er oppnådd gjennom en innvendig forsterket og avstivet sideveggene. Men dette betyr dette dekket ikke utføre så godt i våte grus forhold.
Ventus R203

Ventus R203 er et dekk laget for å fungere på våte grusdekke. Det er klassifisert som et rally dekk, som gir overlegen trekkraft på vått underlag. Dette dekket vil utføre godt på grus, løse eller myke veier. Disse dekkene kan arbeide under tørre forhold, men fungerer best på våtere grus.
Ventus R202
p Dette Ventus dekk er laget for å presentere ultimate dekk trekkraft på grusdekke i tørre forhold . Dekket er formet slik at å slå og høye hastigheter er enkle å nå og opprettholde på de tøffeste grusveier. Dette dekket er ideell for tørr grus racing.
Ventus R201

Ventus R201 er utformet for å arbeide på en rekke av veityper. Det er et dekk stand til å utføre og manøvrering godt på grusveier, men det kan gi gode resultater på asfalt veier også. Dette dekket er klassifisert som et rally dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101279.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold