Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hva er årsaken til hjulmutrene til Keep Coming Loose?

Holde dekkene på veien er hjørnesteinen for å holde deg trygg når du kjører. Slepe nøtter som fester dekkene på bilen din må kontrolleres rutinemessig for tegn på å løsne for å ivareta sikkerheten. Det finnes en rekke forskjellige grunner til at hjulmutrene kan ende opp løs, og vite hva de kan bidra til å holde deg og dine passasjerer trygt på veien. Temperatur

De fleste hjul i dag er laget av en aluminiumslegering og holdes til huben med stål hjulmuttere. Disse to forskjellige metaller utvide og kontrakt ved forskjellige temperaturer som kan føre dem til å løsne ettersom de varme opp og kjøle ned. Dette kan føre til at hjulmutrene til løsne selv om de strammes til fabrikkens standarder. Det er en vanlig foreteelse etter hjulene er fjernet og reinstallert. Dette kan være forårsaket av temperatur ved anvendelse i motsetning til utetemperaturen. Hvis butikken der dekkene er installert er for varmt eller kaldt i forhold til omgivelsestemperaturen utendørs, kan det føre til sammentrekning eller utvidelse.
Flere eller færre Momentflytting

Under momenttrekking dine dekk er en enkel forklaring for løse hjulmuttere. Hvis de er feil strammet, så dekk sikkerhet vil være på et minimum. Men du kan ikke innse at over Momentflytting kan også være like ille med tanke på å sikre dine hjulmuttere. Over strammeinnretningen reduserer lukkekraft ved strekking av stenderne eller tråder utover muligheten for å være responsive. Dette gjelder spesielt når det er gjort gjentatte ganger. Over Momentflytting kan også føre til andre problemer som sprakk, ble beslaglagt, eller krysse gjengede muttere som ikke gjelder den samme lukkekraft.

Feil Mating Overflater

Feilaktig parring overflater kan forårsake dårlig lukkekraft også, inkludert skadede og forurenset områdene. Forurensninger kan inkludere overflødig skitt, sand, rust, metall grader eller maling. Riktig lukkekraft kan ikke oppnås med ikke-flat parring overflater som skadet eller bøyd huber. Lukkekraft kan også bli redusert med slitt eller forlenget skruehull. Når forurensninger er tilstede, kan de også endre dreiemomentet forholdet og forårsake falsk dreiemoment. Det er der dreiemoment brukes til å overvinne friksjon er ikke konvertert til lukkekraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101278.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold