Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Kan Whitewall Tires bli omgjort Inside?

Noen typer dekk er bare tilgjengelig med hvite sidevegger (området på siden mellom slitebanen og hjulet kant). Du kan imidlertid bruke disse dekkene modeller som blackwalls ved å ha dem montert med Whitewalls snudd. Retningsbestemte dekk

Noen modeller av dekk, designet for bruk i våte forhold eller off-road programmer, må være montert slik at de slår i en bestemt retning. Whitewalls versjoner av disse er merket med en "L" eller "R" for å vise på hvilken side av et kjøretøy de skal plasseres. Også, piler støpt inn sideveggene indikerer rotasjonsretningen som dekkene er konstruert for å operere. Er
Non-retningsbestemte dekk

De fleste dekkene ikke retningsbestemt, betyr at de er konstruert for å operere like godt uansett hvilken vei de roterer.
Montering Directionals

Når snu Whitewalls inne på retningsbestemte dekk, den " R "dekk må monteres bakover på felgene for venstre side av bilen, og" L "dekk plassert på høyre side felger. Pilene viser rotasjonsretningen skal vise dekkene vil være å snu den riktige måten.
Montering Ikke-Directionals

Ved montering ikke-retningsbestemte dekk slik at Whitewalls er på innsiden, dekkene bare trenger å bli plassert på felgene i revers.
dekk rotasjon

Whitewall dekk som er slått inne skal roteres i henhold til vanlig retningslinjene for å endre sin posisjon på et kjøretøy hver 10.000 miles for å fremme selv trå slitasje. En retningsbestemt dekkets rotasjonsplan beveger bakhjulet til den fremre og den fremre til den bakre på den samme side av kjøretøyet. For ikke-retningsbestemte dekk, hjulene skiftet både foran og bak, og også flyttet fra den ene siden til den andre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101247.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold