Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Dekkanten Tetting Verktøy

Den raskeste måten å forsegle perle på en felg er å bruke et dekk endre maskin, men det er ikke alltid et tilgjengelig alternativ. Den gode nyheten er at folk har vært skiftende dekk og tetting perlen hjemme i generasjoner, og du sannsynligvis har det meste av det du trenger liggende rundt i garasjen. Det kan ta litt øvelse, men etter ett eller to forsøk, vil du begynne å se hvordan perlen er forseglet, og deretter dekkanten vil komme rett på plass. Perlene Seater

En perle seters er en spesiell gummi ring som passer over kanten og bistår i å fylle dekket med luft. Ved å fylle gapet mellom felgen og dekkanten, holder vulsten seters luft inn mens dekket er oppblåst. Med mindre du har tenkt å endre mye av dekk, har du sannsynligvis ikke trenger å investere i en av disse.
Rubber Mallet
Sitteplasser perlen hindrer luft fra rømmer rundt felgen . p Som dekket blir oppblåst, slående sideveggen med en gummihammer vil hjelpe jar perlen nok for det å komme på plass. Til dekket holder luft, vil treffe sideveggen ikke utrette noe. Bruk hendene til å skyve eller dra dekkanten på plass før det begynner å holde luft.
Våt svamp med såpe
Bruk en svamp med såpe, klut eller børste.

En mettet svamp med såpe gjør det lettere for perle å gli lett på plass. Svampen reduserer friksjonen når utslettet rundt perlen av dekket. Når den har delvis raste på felgen, bør du være i stand til å fullføre forsegling perlen ved å blåse dekket med luft.
Air Compressor
Luftkompressorer er nyttig for mange grunner.

En god luftkompressor vil hjelpe. Bruk en kompressor med en lagertank, som lar deg starte med en reserve av press. Dette betyr at du kan overføre luft inn i dekket raskere, noe som gjør det presse dekkanten på plass på felgen.
Forgasser

En sprayboks av eter eller forgasser støvsugeren er en av de enkleste måtene for å tette en dekkanten, men det innebærer antenner en liten eksplosjon. Spray helt rundt det indre av dekket, like innenfor vulsten. Spray en linje langs dekket og en kort avstand over bakken. Tenn sprayet løype, og hjulet vil gjøre en brå "whoof" som gassen antennes og vulsten er plutselig tvinges på plass på felgen. Fyll dekket med luft, eller du må kanskje gjenta prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101248.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold