Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Tire skjæreverktøy

Tire skjæring er brukt i flere ulike arenaer. Produsenter bruker dekk skjærende verktøy for å perfeksjonere sine dekk før de blir solgt til publikum. Racing entusiaster bruke dekk skjærende verktøy for å endre formen på sine dekk for å forbedre ytelsen og øke levetiden på et dekk. Hvert verktøy har en spesifikk funksjon for å danne et dekk til riktig form.
Funksjon

Tire cutting er gjort av flere forskjellige grunner. I innledende produksjon, blir dekkene kuttet for å passe riktig størrelse og form for hvert knutepunkt. Noen ganger dekk formene produsere rare fordreier på dekket som må barberes eller klippes av. Løpebaner må også kuttes i dekkene. Mange racing entusiaster, for eksempel kart racing, traktor racing og bil racing deltakere, vil kutte sine dekk å legge hastighet og ytelse til sine kjøretøy eller for å opprettholde en bestemt dekk formen.

Kniven

p Det er flere ulike verktøy som kan brukes for dekk skjæring. Dekk kuttere kan enten være blader festet til en håndholdt skjæreverktøy eller de kan være store dreiebenk-lignende maskiner designet spesielt for dekk skjæring. Disse maskinene er tunge og klumpete og er mest brukt for racing. Alle dekk kuttere er motorisert for å gi enda, kraftige kutt over hele kroppen av et dekk. De store dekk skjæremaskiner gi et vendepunkt mekanisme for å lede bladet langs hjulet.
Grinders

Tire kverner er utformet for å gi mindre retusjering for dekk skjæring. De er laget av stål og kommer i flere forskjellige havregrøt og former. Slipe koppene er brukt til å slipe ned store deler av omkretsen av et dekk. Avhengig av grus nivå av slipekoppen kan de kutte et dekk dypt eller gjøre svært grunt kutt. Skiveformet kverner er vanligvis brukt for kantene av dekk eller andre lokaliserte områder. De kan også kjøpes i flere forskjellige strø verdier.
Groovers

Et dekk groover brukes etter at dekket har blitt kuttet eller bakken. Dette håndholdt verktøy ser litt ut som en pistol med en skarp flatt blad på slutten. Det groover brukes til å erstatte dekk grooves og løpebaner der de har slitt bort eller blitt kuttet eller slipes vekk. Bladet er oppvarmet for å smelte dekket i ønsket slitebanen. Det er mulig å bytte ut forskjellige blader med en groover å gi den høyeste grad av dekk tilpasning.
Kniver og kniver
p Det er mange forskjellige kniver og kniver som brukes til å skjære og danner dekkene til den ønskede formen. I industrien er disse bladene ofte brukt til å kutte av ekstra gummi og sikre hvert dekk er det samme størrelse. Bladene kan være rett, buet, spisse, multi-sided, sirkulære, varmt kutt, split, trekantet eller annen form. Hver type blad gir en annen form for å forme og klippe til dekket, som kan fullstendig endre ytelsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101103.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold