Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan endre bakhjul på en Honda Accord

Bakhjulene av din Honda Accord bør endres flere ganger i året. Levetiden på dekkene bør holde dem på felgen i ca to år, avhengig av hvordan bilen er kjørt. Men hjulene må fjernes for å rotere dekkene minst hvert annet oljeskift, eller hver 8000 miles. Flate dekk er også en grunn til å endre det bakre hjulet. Lær hvordan du endrer bakhjulet på en Honda Accord og aldri trenger å være avhengig av noen til å endre det for deg. Du trenger:
Jack
Jack stå
Tire jern
Anti-seize
Liten container
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner

1

Park enighet på et flatt og jevnt underlag. Bruk en flat skrutrekker for å fjerne lug dekselet fra midten av hjulet. Plasser skrutrekkeren inn i den lille åpningen på lokket og legge det ut. Bruk et dekk jern for å løsne mutrene på hjulet. Ikke fjern dem, men løsne dem nok slik at du kan ta dem av når hjulet er opp fra bakken. Avhengig av trim nivå av Accord din, vil det være enten fire eller fem kabelsko.
2

Løft baksiden av bilen med en jekk og plassere en jack stå under rammen nær fronten av bakhjul. Senk bilen på støttebenet. Forlate jack på plass under bilen, men ikke bruk den alene for å holde vekten av bilen mens du ta av hjulet. Fjern lug nuts helt. Legg dem i en liten beholder til å holde dem sammen mens hjulet er endret.
3

forsiktig plassere det nye hjulet på festeboltene på bilen. Skyve hjulet på boltene kan skade ryggene på boltene, noe som gjør det umulig å erstatte slepe nøtter uten å rive ned hele hjulet.
4

Tørk anti-seize på boltene før du bytter nøtter. Dette holder kabelsko stramt, men tillater dem å komme seg lettere neste gang du trenger for å fjerne dem. Plasser knastene på boltene og stram dem for hånd. Hold hjulet rett mens du strammer.
5

Senk Accord ned til bakken. Bruk dekk jern for å stramme knastene. Hvis Accord har fem kabelsko, bruk en stjerne mønster ved tiltrekking. Hvis det er fire ører, stram alle andre en før de er alle tett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101019.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold