Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan til Store Dekk Outdoors

I fravær av en kjeller eller garasje, kan det hende du trenger å lagre dekkene utendørs. Dekkene må lagres på et kjølig, mørkt sted for å bo i god stand. Ved å følge disse instruksjonene, kan du simulere et kjølig, mørkt sted utenfor og lagre dekkene riktig fra sesong til sesong. Du trenger:
Kraftige plen søppelsekker
Duct tape
Betong blokker, 3-4
Piece of 3/4 "kryssfiner minst like stor som diameteren på dekkene

Vis flere instruksjoner
en

Sett hvert dekk til sin heavy-duty plen søppelpose. Disse posene er tykk og ugjennomsiktig. De vil holde dekkene trygg fra UV-stråler, som bryter ned dekkene raskere. de også holde dekkene tørt. Tape hver pose tett lukket for å hindre luft fra å komme inn
2

Place hver betongblokk i et skyggefullt og tørt sted. Toppen av betongen blokkene skal være på nivå med hverandre. Hvis bakken er ujevn, kan du trenger å grave hull for ett eller flere av betongblokker for å gjøre dem alle nivå med hverandre.
3 < p> Sett stykke kryssfiner på toppen av betongblokker. Den stykke kryssfiner skaper et plant underlag for dine dekk å hvile på. Den fungerer også som en ekstra barriere mot vann og jord.
4 < p> Stable dekkene symmetrisk på toppen av kryssfiner. Hver måned eller så, rotere dekkene slik at dekket på bunnen beveger seg opp til toppen. Hvis du ikke rotere dem, vil dekket på bunnen bli bulkete enn tid fra å måtte bære vekten av de andre dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101188.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold