Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Toyota Tundra vibrasjonsproblemer

The Toyota Tundra er i en ny klasse av lastebiler som har ekstremt stive rammer og understell. I motsetning til fleksibel-chassis pickups av tidligere modell generasjoner, er den moderne pickup svært følsomme for årsakene til vibrasjon. En ledende årsak til vibrasjon følte på veien kommer fra hjul og dekk, så hvis du ønsker et glass-glatt tur i Toyota Tundra, må du lære å være grundig om dekk vedlikehold. Grunnleggende

Selv splitter nye dekk kan og vil ha problemer. Når de er på veien, ujevnheter i veibanen og varierende last fra bilen hele tiden arbeide for å endre dekkets slitebane og generell rundhet. Vibrasjon setter inn raskt og vil gjøre det lettere som et redskap aldre og suspensjon komponenter som støtdempere slites ut. Hvis Tundra har vibrasjonsproblemer, sjansene er du trenger dekkene hjelpe.
Vedlikehold

Dekktrykk er et alvorlig sikkerhetsproblem. Ved hjelp av et dekk trykkmåler, sjekk dine presset mot hva som er oppført på kjøretøyet. Vanligvis vil dekktrykk specs være på gass dør fordi du er ment til å sjekke dekkene regelmessig. Hvis du fortsatt har vibrasjon etter det, kan det være på tide å rotere dekkene. Tundra eiernes håndboken vil ha dette intervallet. Rotasjonen kan ikke løse problemet med en gang, men du kan merke vibrasjonene har nå flyttet til en annen del av kjøretøyet, som forteller deg at du er på rett spor.
Dekkskade
p Hvis du fortsatt har vibrasjon etter å ha latt en rotasjon bosette seg i for et par hundre miles, kan du ha dekkskade som kopping hvor mønsteret er sterkt forvrengt og dekkene kan være ute av runden. På dette punktet er det på tide å gå å snakke med et dekk profesjonelt og sørge for at han forstår at du prøver å spore opp en vibrasjon. Han kan anbefale dekk balansering eller erstatning. Før du bruker noen penger sørge for at dekkforhandler er villig til å garantere at kjøpet vil løse vibrasjon.
Wheel Problemer

dekk kan være å få en dårlig wrap og hjulene er den virkelige synderen. Akkurat som dekk, vil hjulene har feil selv når helt nye. Selv om du kan gjøre rede for hver kilometer bilen har vært drevet, kan du ha en eller flere litt bøyd felg og nye dekk vil ikke løse problemet. Av denne grunn kan du ha din dekkforhandler spinne felger på balancer før de nye dekkene gå på. Hvis felger mislykkes, er den gode nyheten har du funnet problemet ditt - men den dårlige nyheten er at du kan ha til å erstatte dem

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101071.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold