Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Sett Air i Tubeless Turf Dekk

slangeløse torv dekk er laget for plen og hage utstyr (for eksempel gressklippere). Disse dekkene skiller seg fra vanlige automotive dekk ved at de ikke er laget for høy hastighet reise. På grunn av dette faktum, er de ikke tatt med de samme spesifikasjonene som vanlige bildekk. De har lavere trykk toleranser, men er generelt mer rigid enn bildekk. Når du kjøper nye slangeløse torv dekk, er det en god idé å ha en luftkompressor og en trykkmåler, slik at du kan fylle dekket med luft med jevne mellomrom. Luften holdes på innsiden av dekket ved hjelp av trykket tvinge luften mot kanten av hjulet, slik at riktig trykk essensielt i slangeløse dekk, for å unngå for tidlig dekk svikt. Du trenger
Air kompressor
Manometer
Vis flere instruksjoner
en

Fjern ventilen stammen beskyttelseshetten fra hjulet. Ventilspindelen dekslet er på utsiden av felgen på hjulet og er det som tillater luft å fylle og trykksette dekket. Vri lokket mot klokken for å fjerne.
2

Slå på kompressor og sette PSI innstillingen til et beløp som tilsvarer trykket vurdering på dekk. Sjekk lufttrykket etter å se på sideveggen av din torv dekk. Det vil være en notasjon "MAX LUFTTRYKKET", som vil bli etterfulgt av et tall og notasjon "PSI". PSI står for "pounds per square inch", og er et mål på trykket vil være å skape inne i dekket. Innstilling presset på luftkompressor vil variere avhengig av merke og modell av luft kompressor du har.
3

Place slutten av luftkompressor slangearmaturen over ventilen stammen på dekket . Trykk på slangen montering på ventilen stammen. Du skal høre "whoosh" av luft presser dekket på dette punktet.
4

jevne fjerne luftkompressor slangen og sjekke lufttrykket i med en trykkmåler. For å gjøre dette, plasseres enden av malen over ventilskaftet og trykker den inn i ventilstammen. Den andre enden av trykkmåleren er utstyrt med en måleinnretning som vil komme ut av enden av måleren når trykket fra dekket tvinges gjennom trykkmåleren. Lese nummeret på manometeret største måle-enhet som er nærmest håndtaket av måleren hvor måleinnretningen kommer ut av håndtaket av måleren. Dette tallet viser trykket på innsiden av dekket.
5

Stopp fylle dekket med luft når du kommer til "MAX LUFTTRYKKET" er angitt på sideveggen av dekket. Skru ventilen stammen beskyttelseshetten tilbake på ventilstammen og stram (for hånd).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101052.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold