Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik fjerner en Ventilspindel

En konvensjonell ventil stammen på et dekk er et metall ventil som kan opprettholde lufttrykket. Den er dekket med gummi for å beskytte den og for å forsegle ventil-stammen hullet i felgen. Utsatt for de ekstreme forholdene i omgivelsene, kan gummien på ventilspindlene forringes over tid. Dekkprodusenter anbefaler å bytte ut ventilen stammer hver gang et dekk er endret. Det finnes ulike typer ventilspindlene som krever forskjellige fjerning prosedyrer. Du trenger
Tire maskin
Tire stem avtrekker
Shop rag
Tire kjerne flytting verktøyet
Ratchet og socket satt
Tenger
Vis flere instruksjoner
Slik fjerner du en Ventilspindel
en

Fjern ventilen stammen hetten og deretter bruke ventilen stammen kjernen fjerning verktøy for å fjerne kjernen. Slå kjernen mot klokken til kjernen kan utvinnes. Dekk med lufttrykket i dem vil renske ventilen kjernen utover, så gjelder forsiktighet og bruk vernebriller.
2

ut om ventilen stammen er en Tire Pressure Monitoring Sensor (TPMS). De fleste biler produsert i 2007 frem til nå har TPMS-sensorer. En sekskantet låsemutter vil være til stede, holder ventilstammen av sensoren i stilling på hjulet. Hvis du oppdager en hex head mutter over ventilen stammen, bruker skralle og en stikkontakt for å fjerne mutteren ved å vri den mot klokken til du kan trekke den fra ventilen stammen. Rote TPMS sensor i ventilen stammen hullet på felgen slik at du ikke skader sensoren mens bryte ned dekket å trekke sensoren. Hvis det ikke er en TPMS giverventilen stammen, hopper du over dette trinnet.
3

Bryt ned dekket fra felgen (hvis du ikke allerede har gjort det). Hvis du er å ekstrahere et tpms sensor bryte ned dekket fra begge sider av felgen og fjerne bare den øverste dekkanten fra felgen til å fjerne sensoren. Hvis du fjerner bare en vanlig ventil stammen, bryte ned toppen av dekket bare hvis det er ønskelig, og trykk ned på gummi sidevegg. For den enkleste tilgangen til å fjerne ventilen stammen, fjerne dekket fra felgen.
4

Inspiser toppen og bunnen av ventilen stammen. Det finnes forskjellige typer. Noen høytrykks ventilspindlene kan holdes på plass på felgen mye som en tpms sensor, men uten føleren festet på undersiden. Dem fjerne denne type ventilstammen, holder den runde bunnen av stammen fra under kanten med en tang for å holde den stasjonær under fjerning av mutteren fra toppen ventilstammen med skrallen og en stikkontakt.
5

Skru en ventil stammen avtrekker på stammen av en konvensjonell ventil stammen. Plasser en butikk fille på kanten av felgen for å beskytte den fra å bli riper av ventilstammen avtrekker. Bruk avtrekker som en brekkstang og lirke ventilen stammen ut av sin sittende stilling i felgen. Noen ganger vil du pådra skade på ventilen stammen, men når man er fjernet, bør den byttes ut med en ny.
6

Kontroller at erstatning ventilspindlene er korrekt montert i ventilen stammen hullet på rim. Tørk på toppen av felgen ved ventilen stammen hullet for skitt, gjørme eller annet rusk.
7

Bytt ventilen stammen ved å reversere prosedyren for hvordan du fjernet den typen du har på felgen . Konvensjonelle ventilspindlene kan være satte ved å bruke dekk stammen avtrekker inntil stammen oppnår sin sittende stilling. TPMS sensorer kan ikke monteres tilbake på felgen til dekket er erstattet på felgen. Ellers skader kan oppstå på sensoren når du prøver å justere perle av dekket på felgen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101008.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold