Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Når bør du kjøpe nye dekk?

Vurderer prisen for nye dekk til bilen din, er det viktig å vite når du virkelig trenger å begynne å handle for dem. Det er tider når du absolutt trenger nye dekk og andre ganger som du kan være i stand til å kjøre en stund til før utskiftning blir presserende. Å vite forskjellen vil du spare penger mens du holder deg trygg. Mønsterdybde
p Det er en gammel test for å sjekke trådene på dekkene for å finne ut om de er utslitt. Stikke en krone med hodet først inn i mønsteret og se om de dekker opp noen del av Abe Lincoln hode. Hvis hodet er helt synlig over trinnene, må du erstatte tires.While dette er en enkel tommelfingerregel, kan det ikke gi deg den beste målestokken for din sikkerhet, ifølge TireRack.com. En mye bedre enhet er en faktisk slitebanen slitasje måle tilgjengelig på bilen deler butikker. Disse enhetene er håndholdt og har en type linjal som stikker ut til slutt. En fjærbelastet knappen kan du utvide hersker i trådene for å måle dybden. Bare plasser måleinstrument i trådene på midten, innenfor og utenfor deler av trinnene for å bestemme wear.A rask visuell sjekk bør omfatte jakt etter slitasje barer. Slitasje barer eller "slitasje indikatorer" er hevet gummi biter som begynner å stikke ut over slitebanen hvis dekkene er alvorlig slitt down.If du regelmessig kjører i regnvær, skifte dekk når trådene faller under 4/32 av en tomme dyp. Hvis du regelmessig avtale med snø og is, skifte dekk på 6/32 av en tomme dyp. Dekk regnes utslitt og uakseptabelt å kjøre på når de når 2/32 av en tomme i slitebanen depth.Consider skifte ut dekkene hvis slitebanen slitasje er ujevn over dekket også. Dette kan indikere en justering problem, feil inflasjon eller skadde dekk.
Tegn på problemer

kjøpe nye dekk når din nåværende sett begynner å vise tegn på problemer. Det finnes en rekke symptomer som bør gi advarsel til sjåførene at dekkene er i behov av replacement.Look for sprekker eller kutt i sideveggene på dekkene. Dårlige dekk også føre utslitt treads.Replace dekket umiddelbart hvis du kan se eller kjenne en kul eller blemme i dekket. Disse buler er sannsynlig svake punkter i dekket som kan til slutt mislykkes og føre til en utblåsning, ifølge Consumer Reports.Beware av store vibrasjoner. Har kjøretøyet betjenes så snart som mulig når vibrasjon blir en tilsynelatende problem. Dette kan bety et skjevt hjul, forskyvning eller muligens en internt skadet dekk som må skiftes.
Alder og kjørelengde

kjøpe de nyeste dekkene mulig og erstatte eventuelle dekk som har vært "i tjeneste" for mer enn seks år, råder Consumer Reports. En "i tjeneste" dekk er noen dekk som har blitt oppblåst og montert. Dette betyr at gamle reserve i bagasjerommet på din 1995 Buick må skiftes ut også, selv om du aldri har brukt it.Keep rede på hvor mange miles har blitt kjørt på dine nåværende dekk også. Bildekk er vurdert for et visst antall miles, ofte 50 000 eller mer. Mens det er ikke nødvendigvis sant at dekkene er utslitt etter dette kjørelengde, er det et godt tidspunkt å begynne å se nøye etter tegn på slitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101156.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold