Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvor å Feilfri Whitewall Dekk på en motorsykkel

Whitewalls virkelig kle opp en stor cruiser-stil sykkel, noe som gjør at det skiller seg ut i mengden, og gi den en ekte retro utseende. Problemet er at mens rene Whitewalls er en fest for øynene og stemningsfulle fra svunne tider, skitne Whitewalls er skjemmende og ødelegge utseendet på en ellers perfekt veibom cruiser. Til sammensatte problem, på grunn av sin nærhet til bremser og eksos, motorsykler er usedvanlig hardt på finish av Whitewall dekk. Mange folk rent Whitewalls med stålull og såpe, som sikkert tar av gaten skitt, men du vil ende opp iført ned den hvite overflaten tidlig. Her er en bedre prosedyre for rengjøring Whitewall dekk på motorsykkelen. Du trenger
Bucket av varmt vann
Husholdningenes renere (for eksempel Mr. Clean)
Stiff flettet rengjøringsbørster (en mellomstor og en liten "tannbørste" stil)
hageslange og spray dyse
Westley sin Bleach White
Tire dressing (som armorall)
Vis flere instruksjoner
en

Park sykkelen på et stabilt, flatt underlag, helst med drenering hage slangen tilgjengelighet.
2

Brush av løs skitt på dekkene med en stiv tørr pensel.
3

Spray et tynt lag med Westley sin Bleach Hvitt på overflaten av dekkene. Westley sin Bleach Hvitt er laget for Whitewall dekk og det gir dem en glød. Hvis du ikke finner Westley er i ditt område, kan du prøve et produkt som Simple Green, eller bland din egen løsning av 3 deler vann til 1 del klor og legg den i en sprayflaske.
4

Bland litt av husholdningen renere i det varme vannet. For dekk skrubbing, bruk en ratio på ca 10 deler vann til 1 del husholdning renere, selv om dette varierer med type renere du velger. Les instruksjonene på flasken for anbefalinger. Alternativt, hvis du tenker grønt, kan du bruke hvit eddik med god effekt og har null innvirkning på miljøet. Hvis du bruker eddik, bruk en 1 til 1 forhold mellom eddik til vann.
5

Bruk børster for å rense dekkene grundig. Bruk mindre pensel for å rense trinn og i kantene på kanten av den hvite veggen delen. De flettet børster er mye enklere på den hvite enn de mer tradisjonelle stålull.
6

Bruk slange skylle dekkene grundig, deretter la dem lufttørke.
7 < p> Bruk dekket dressing når dekkene er tørre. Bruken av dekk bandasjen bistår i å hindre sot oppbygging og hjelper til med å bevare den overflate av dekkene. I tillegg gjør det neste dekk rengjøringen enklere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100991.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold