Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan løfte en bil dekk

Får en flat dekk kan fort ødelegge en god dag. Hvis du oppdager at bilen har en flat, er det viktig å trygt kjøre videre på det skadede dekket så snart som mulig, for å hindre ytterligere skade på kanten av dekket ditt, samt å hindre kjøring på en usikker måte. For å fjerne dekket og erstatte den med en ny en, er det viktig å sikre at du følger de riktige sikkerhetstiltakene når du løfter dekket. Du trenger
Bil jack
Brick eller dekk kile
Jack håndtak
Vis flere instruksjoner
en

Stopp bilen på flat mark. Jacking en bil på ujevnt underlag kan føre til at jack å bryte, noe som kan være svært farlig.
2

Plasser en murstein eller dekk kile under dekk ikke blir løftet, på motsatt side av løftet dekk. Hvis du løfter en bakre dekk, vil du ønsker å sette kilen eller murstein tettsittende mot fronten av forhjulene, for eksempel.
3

Plasser jack under bilens ramme. Hvis din jack har en spalte kuttet i toppen av det, vil du være på utkikk etter et stykke metall ramme, noe som passer slit. Hvis din jack har en bred, flat topp, vil du være på utkikk etter en del av rammen i nærheten dekk som matcher toppen.
4

Sett jack håndtaket inn i kontakten. Jekken vil ha et spor på en roterende del som samsvarer med enden av jekk håndtaket.
5

rotere i håndtaket for å forårsake at pluggen til å utvide oppover, og fortsetter inntil jekke dekket er helt utenfor bakken, og kan fritt spunnet med lett trykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101113.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold