Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Wheel Alignment Problemer

Vandrende på en rett og flat vei oppstår hvis dekkene ikke er riktig justert. Konstant bevegelse på rattet for å holde bilen på reise rett fram kan være en problemfri. Levetiden på dekkene er også i trøbbel hvis justering ikke er riktig. Rask eller ujevn dekkslitasje kan oppstå, og du vil bli tvunget til å tåle en humpete tur. Riktig hjulet justering vil sikre riktig håndtering av bilen, eliminere kjøretøy vandrende og øker sikkerheten. Kostnaden for å få hjulene justert kan bli kostbar på grunn av hvor ofte det må utføres. Problemer Hvis unaligned

Får en to-hjulet justering forutsetter at bakhjulene er allerede på linje med det geometriske midtlinjen av kjøretøyet. Får en to-hjulet justering kan spare penger på forhånd, men bilens kjøreegenskaper og dekk slitebanen liv vil bli svekket. Det er anbefalt å få en fire-hjulet justering for å sikre stabiliteten på bilen og for å minimere ytterligere problemer.
Måter å bli unaligned

Bare treffer en fortauskant eller kjører over en jettegryte kan føre til at hjulene til å bli unaligned. Røffe veier, som grusveier, kan føre til at hjulene blir forskjøvet. Enkle kjøring feil, for eksempel børsting en fortauskant, er også faktorer som også påvirker hjulet justering.
Riktig justering

Riktig justering gjør at du kan navigere kjøretøy med letthet og sikkerhet. Dekkene vil ha et lengre liv. I tillegg gir riktig hjulinnstilling trygg, forutsigbar kjøretøy kontroll samt en jevn og komfortabel kjøring som er fri for trekking og vibrasjon. Gass kjørelengde øker som rullemotstand reduseres. Komplett innretting setter alle fire hjulene parallelt, som sammen med riktig lufttrykk, reduserer rullemotstanden.
Sjekk Ofte

Kontroller hvert dekk for ujevn slitasje mønstre, som kan være indikasjon på forskyvning. Problemet med denne metoden er imidlertid at hvis du kan se en slitasje mønster kan det være for sent å redde det dekket, og det er derfor det er nødvendig å sjekke justering med jevne mellomrom.
Cost

En fire-hjulet justering kan koste også koste alt fra $ 50 til $ 95 basert på lokale levekostnadene. Hjulinnstilling bør gjøres ca hver 10 000 miles eller en gang i året. For noen kan dette være vanskelig å betale prisen nevnt ovenfor dette ofte. Feilaktig innretting vil til slutt føre til problemer med dekkene. Ifølge "Consumer Reports" og all-season dekk kan koste $ 35 til $ 80, kan ultra-high-performance dekk koster $ 90 til $ 160 og dekk for SUV og pickups kan koste $ 55 til $ 125. Skifte et helt sett med dekk kan bli dyrt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101114.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold