Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Ford Mustang

Ford Mustang er synonymt med motorvei ytelse. Eierne har babying deres Mustangs i flere tiår, så det er ikke rart den kunnskapsrike Mustang eieren ønsker det beste når det kommer til dekktrykk skjermer. Mange Mustang eiere kjøp dekktrykk overvåking kits å tillate sanntids målinger av hvert dekk press. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Velg dekk dimensjon eller modell av dekktrykk monitor kit som oppfyller behovene til din Ford Mustang. De fleste skjermer selskaper tilbyr kits alt fra familieturer varebiler, høy ytelse biler, RVs og 18-wheelers. Du kan selvfølgelig også kjøpe en billig dekk måler for å sjekke lufttrykket i din Ford Mustang.
2

Har dekktrykket monitor kit profesjonelt installert eller få ut lufttrykket. Det er flere følsomme instrumenter og komponenter som gir deg muligheten til å overvåke og justere dekk press med et kit som ikke vil fungere riktig hvis installert feil.
3

Enter Ford når du blir bedt av kontrolleren til å oppgi gjøre av bilen på settet. Tast Mustang for modellen. Skriv inn ditt år av bilen da bedt om å gjøre det. Datamaskinen vil automatisk kjenne bilens optimalt trykk.
4

Kontroller lufttrykket i Mustang ved å sykle gjennom dekkene på pakken din eller ved å plassere knute av dekk sporvidde på dekk ventil stammer og sjekke lesing.
5

Blås eller luften ut av dekkene tilsvarende ved hjelp av enkle tastene opp og ned på den viktigste regulatoren av settet. Du kan også bruke et dekk luftkompressor å blåse opp dekkene til riktig trykk nivåer. Ford anbefaler at mustang opprettholder dekktrykk nivåer av 26-34 psi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100875.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold