Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Roter dekkene på en Toyota Camry

Siden sin debut i 1983 har Toyota Camry opprettholdt en solid tilhengerskare, og fortsetter å være en god selger bil. Det er en favoritt for enslige og familier likt på grunn av sin anerkjente pålitelighet. Dekkene dine vil vare lenger og slites jevnere hvis du rotere dem hver 6000 miles eller så. Følg trinnene nedenfor for å rotere dekk med fire bukker. Du trenger
Fire bukker
Lug mutter skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en lug mutter fastnøkkel til å løsne hjulmuttere på hvert dekk.
2

Blokker tilbake dekk med et stykke tre for å holde bilen ruller mens du jekke opp fronten av bilen. I tillegg bør dekk rotasjon gjøres på en flat overflate for å unngå rulling.
3

Place to bukker under fronten av bilen, en på hver side, og jekke opp bilen . La akkurat nok plass til å ta av dekkene. Løft den bakre opp på de andre to bukker.
4

Flytt passasjersiden bakdekket til fronten, og passasjersiden foran til førersiden bak. Slå førersiden bak dekk i front og førersiden foran til passasjersiden bak. Fortsett med dette "X" mønster hver gang du roterer dekkene.
5

Trekk til hjulmutrene for hånd slik at dekkene skal bo på.
6

Nedre baksiden først og erstatte treverket bak dekkene. Senk fronten og deretter gå rundt og trekkes hver lug mutter sikkert med lug mutter skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100858.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold