Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hva er årsaken Iført på bil dekk?

Bildekk er laget for å vare i tusenvis av miles før de til slutt slites ut og må byttes ut. Selv bildekk kommer i en rekke forskjellige størrelser, løpebaner, modeller og design, er det en rekke faktorer som forårsaker dekkene slites ut raskere. Dårlig Wheel Alignment

kjøretøy dekk som er feil justert erfaring unormal og økt slitebanen slitasje. Dette skyldes den unormale vinkler som ikke rettes kjøretøydekk treffe bakken eller veidekke. De fleste feil justert Dekk viser ensidig slitebanen slitasje, som er slitebanen slitasje som vanligvis ligger til den ene siden av dekket.
Feilaktig Dekk

kjøretøy dekk som er feil oppblåst, enten over eller under oppblåst, treffe bakken eller veibanen på unormale vinkler. Disse vinkler plassere stress og økt vekt på de delene av de dekk som er i kontakt med bakken. Dette fører til økt dekkslitasje.
Bad Støt /Struts

sjokk og struts, som er en del av bilens fjæring, tjene til å holde bilens vekt stabilisert og støttes. Sjokk som er dårlig eller slitt miste sine stabiliserende evner, slik at overdreven bil vekten skal plasseres på både foran og bak dekk på en bil. Denne overdrevne vekt fører til akselerert dekkslitasje.
Slitte kuleledd

kuleledd er en kritisk kjøretøy suspensjon del som bidrar til å stabilisere og justere bilens front end, som også inkluderer et bilens forhjul. Slitte kuleledd tillater en bilens front end å skifte litt og miste sin normale justering, noe som negativt påvirker justeringen og veibanen kontakt på bilens forhjul, som til slutt fører til økt dekkslitasje.
Worn suspensjon Tie Rods

Suspension tie stenger er en del av bilens hjuloppheng foran som kobler begge forhjulene sammen. Tie stenger er ansvarlig for å holde begge forhjulene i riktig justering og under forsvarlig spenning. Når tie stenger slites ut, de blir løs og mister sine evner til å holde bilens forhjul under forsvarlig spenning og under riktig justering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100978.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold