Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Ford Explorer

The Ford Explorer er tenkt av mange å være en av de mest allsidige biler på veien. Enten du kjører familien til butikken eller off-roading, må Explorer være klar for alt. Del av å få din SUV klar er riktig stell og vedlikehold. Et ofte oversett aspekt er dekktrykk. Lufttrykket i dekkene sørger for sikkerhet og ytelse når sjekket ordentlig. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

La Explorer sitte i minst en time etter kjøring. La dekkene avkjøles vil gi rom for en mer nøyaktig avlesning, på grunn av det faktum at friksjonen fra kjøring varmer opp dekkene som øker trykket.
2

Skriv ned det anbefalte dekktrykket for hver av dine fire dekk. Fabrikantens anbefalte utvalg av trykk vil bli støpt på sideveggen av gummi. Dekkene som følger med sen-modell Explorers viser en anbefalt dekktrykk på 28 til 36 psi.
3

Fjern alle fire svarte plasthetter på dekkets ventil stammer. Disse caps holde smuss og fuktighet ut av stammen som fremmer nøyaktige målinger. Bare skru hver med fingrene.
4

Trykk den åpne enden av dekk sporvidde over ventilen stammen. Når du ikke lenger høre luft lekker, kan du stole på lesingen så nøyaktig. Når luften stopper strømmer, har du en tett forsegling.
5

Sammenlign målingene på dekk sporvidde med produsentens anbefalte lufttrykk, som er mellom 28-36psi avhengig av din biltype dekk. Legge til eller fjerne luft fra hvert av dekkene for å få dem innenfor dette temperaturområdet. Ford anbefaler at du rotere dekkene og sjekke lufttrykket hver 5000 miles, men du bør alltid sjekke et dekk hvis den lyser svakt eller før du går på lange turer, og deretter hver gang du fyller opp med gass eller minst en gang per måned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100919.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold