Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Cadillac Escalade

The Cadillac Escalade er en high-end sports utility vehicle, og det er viktig å bli kjent med din SUV før du tar den på veien. Kontroll av lufttrykket i en Escalade sørger for sikkerheten din mens du kjører og du kan øke gass kjørelengde med riktig lufttrykk. Et dekk kan miste opptil halvparten av luften sin før den vises flat, så sjekk lufttrykket minst en gang per måned. Instruksjoner
en

sjekke dekk og last vekt. Hvis du kjører en Cadillac Escalade, må du først være sikker på at dekkene begynner med "LT" som står for lett lastebil. Hvis du vet vekten dekkene dine kan holde, kan du bestemme hva lufttrykket i dekkene bør være. En standard dekk på Cadillac Escalade er en LT 235/85R16 114/111Q. De 111 tilsvarer vekten hvert dekk kan støtte, og i dette tilfellet er det £ 2409.
2

Trykk dekk sporvidde inn i dekket stammen. Ta hetten av av ventilen stammen på dekk og skyve dekk måle på ventilen. Hold den på plass for ett eller to sekunder før du fjerner den fra dekk ventil.
3

Slipp måleren. Trekk dekk måle off dekk og lese lufttrykket for å finne ut hvor mye luft du trenger å pumpe tilbake inn i dekket, hvis den ikke er skadet. For eksempel kommer 2003 Escalade standard med P265/70R16 dekk som skal blåses opp til 36psi på forsiden og baksiden. Finn riktig psi for den aktuelle modellen ved å se på sideveggen av dekkene.
4

Sjekk de andre dekkene. Før du er ferdig, sjekk de andre tre dekk for deres lufttrykk. Hvis trykket blir lavt i dem også, fylle dem opp før du reiser. Erstatte caps tilbake på ventilspindlene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100920.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold