Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Roter Volkswagen Rabbit Dekk

Roterende dekkene er en viktig del av kjøretøyet vedlikehold. Dekkene varer lenger og gi bedre resultater når de slites jevnt. En Volkswagen Rabbit er en front-wheel-drive bilen, noe som fører til at forhjulene å bære tyngre enn bakhjulene. Skjønt eldre modell Kaniner kan ha en smultring i stammen, nyere de har et reservehjul i full størrelse, som også må bli tatt med i rotasjonen mønster. Det høres komplisert ut, men det egentlig er ganske enkel. Du trenger
Tire jern
Jack
4 Jack står
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle fire hjulkapsler og bruke et dekk jern for å løsne hver mutter på hvert dekk av din Volkswagen Rabbit. Hubcaps vanligvis kommer med en god rykk på den ene felgen. Legg dem ved siden av hjulene de kom fra som boller.
2

Jekk opp fronten av bilen og skyv bukker under rammen for å støtte den. Fjern jekken og gjenta denne prosessen på baksiden av bilen.
3

Drei på mutrene på ett dekk mot klokken, og trekke dem ut av bolt pigger. Still inn nøtter i hjulkapsel ved siden av det dekket, slik at du vet hvilke hjul hub de kom fra.
4

Trekk dekket av og legge den på bakken ved siden av hjulkapsel. Gjenta dette trinnet for hvert dekk montert på bilen. Pop stammen og fjerne reservehjul i full størrelse. Legge den på bakken ved stammen.
5

Flytt full størrelse reservehjul til passasjer-side bakhjulnavet. Flytt høyre bakhjul til forsiden sjåføren side hjulet hub. Frontbøylen sjåføren side dekket til den bakre sjåføren side hjulnavet. Flytt bak sjåføren side dekk til passasjersiden wheel hub. Plukk opp foran passasjer-side dekk, legg den i plass i bagasjerommet og lukke bagasjerommet.
6

Monter den nye driveren-side forhjulet på stud bolter i hjulnavet. Stram de fem nøtter og trekk hver mutter til 90 ft lbs. i en stjerne mønster med momentnøkkel. Gjenta dette på hver av dekkene på deres nye hjulmuttere. Eldre kaniner kan ha en fire-bolt mønster, som du dreiemoment i et kryss mønster. De kan også kreve at du moment til forskjellige innstillinger. Se i repair manual.
7

Still jekken under baksiden av bilen og heve den av bukker. Trekk jack skiller seg ut og senke bak på bilen. Gjenta denne prosessen på fronten av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101169.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold